http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: EBREBLOC (II)

jueves, febrero 07, 2008

EBREBLOC (II)

A mitant matí del dissabte vam gaudir de les explicacions que feia MArc Vidal sobre la Catosfera (seria com l'Ebresfera però a nivell de Catalunya). MArc va demostrar per què té un dels blogs més visitats de tot l'Estat, i a més de saber perfectament del que parla ho sap fer entendre a la gent. És un gran comunicador!! Destacaria el fet de que 7 de cada 10 que es creen a Espanya són catalans, però que només 3 dels 7 ho fan en català!! És a dir, més de la meitat dels blogs que se fan a Catalunya són en castellà!! A l'Ebresfera són el 90% en català!! Quantes vegades he hagut de sentir per la capital que natros no som catalans!?!?!? Moltes!! Quins Collitons!!
I després m'he va agradar el concepte de "Selecció Natural" dels blocs (que voleu?? és un concepte biològic que serveix per a tot!! jeje!!). I que tothom a la blogosfera està a la mateixa alçada.
Podeu escoltar la conferència de Marc Vidal gràcies al treball realitzat per Antena Caro (http://www.antenacaro.com/), la radio Oficial de l'esdeveniment: La catosfera, per Marc Vidal
Podeu trobar los videos de la trobada a TeVeON.tv (http://www.teveon.tv/televisio.php?id=577&tematica_video=10&id_programa=0), la televisió Oficial de l'esdeveniment.
DEsprés a la taula rodona "Blocs polítics o polítics amb blocs?"es van comentar idees molt interessants.

Primer, que s'han de trancar les barreres entre els blogs polítics. És a dir, que un socialista pugue escriure sense por a un convergent o a un popular i viceversa i reciprocament. M'explico, no?? Jaume Forcadell (líder d'Iniciativa) anava més enllà i, agafant una idea inicial de Manel Zaera, incitava a crear un blog polític conjunt entre totes les forçes per tal de fomentar lo debat i la crítica construciva, ja que actualment en la majoria dels comenatris només hi ha desacreditacions personals i crítiques destructives. I lo que semblava una idea agosarada o utòpica ha acabat per fer-se realitat: http://politicaebrenca.blogspot.com/, a vore si és profitosa!! Francesc Sancho, Ebrediputat per CIU, asumia haver pres part de la famosa i conflictiva web de la Gallina (Ebrebloc, la Gallina i Francesc Sancho), mentres que assegurava en un to distés que "els polítics a vegades som uns capullos!". Joan Sabaté (ex-alcalde de Tortosa) i Jaume Forcadell explicaven que s'havien submergit en els blocs per recomanació partidista, mentres que Francesc Sancho i Pere Muñoz (alcalde d'ERC de Flix) ho van fer més per iniciativa pròpia.

No és lo blog de cap restaurant del nostre poble, però a La cuina de Jesús , podeu trobar en ell molts "plats" de la trobada.

Etiquetas:

3 Comments:

At 2/07/2008 12:07 p. m., Blogger Pingu said...

Molt bona feina Krusty!!

agur

 
At 2/07/2008 12:09 p. m., Blogger Pingu said...

Em penso q l'Atic es fa cada segon divendres de cada mes. Per cert, tu ets soci de l'atic?

agur

 
At 2/07/2008 1:30 p. m., Blogger krusty said...

Si!! los vaig enviar un mail dient q sempre coincidia en lo teatre de Tortosa i q no podiem anar!! me van contestar q, efectivament, és lo 2n dvndrs de cada mes, q ja fa temps q estan programades les xerrades i q sentien molt q no puguessem assitir!!
Soci?? no ho sé!! a mi m'envien informació regularmnt x mail!!

MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home