http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: FIRA de l'OLI JESÚS 2008

jueves, febrero 21, 2008

FIRA de l'OLI JESÚS 2008

No és que Jesús s'haigue convertit en lo poble filial de Sitges o que s'haigue agermanat a ella!! Sinó que me refereixo a l'oli que ve de les olives prensades en més o menos delicadesa i utilitzant més o menos tècniques "prohibides"!! A l'or verd!!

Vos podria parlar molt (bueno, tampoc tant!!) de l'oli d'oliva!! Este any he tingut la "sort" de conviure des del naixement de les olives fins al resultat final (no massa bo, per cert!!) passant inevitablement pel període eternitzat de malaltia (la mosca no perdonava!!). Vos podria dir que vaig ser qui va contar més mosca de tota Espanya (amb reconeixement ooficial i tot!!), però no tinc massa ganes!!

O sigue que visiteu la Fira i gaudiu d'una de les majors riqueses que tenen les nostres Terres, junt amb l'arròs (jeje!!). Hi ha actes per a tots los gustos: taller de tast d'oli, jornades gastronòmiques, xerrades tènciques, varietat interminable de concursos (elaboració d'all-i-oli, plegadors d'olives, jotes versades, llançadors de pinyols, oli aromatitzat, millor estant, lo teu pes en oli...i un llarg etcètera que se queda entre les tecles groguenques i grissoses del meu teclat envellit!!).

I també sobretot la trobada de Grallers (http://grallesitabals.blogspot.com/) lo dissabte la nit!!!


Etiquetas:

2 Comments:

At 2/22/2008 2:38 p. m., Blogger Pingu said...

Xeq quins pantalonets i quin MORENO!!!

agur

 
At 2/25/2008 10:23 a. m., Blogger krusty said...

Era lo meu equipatge oficial!! anava d'incògnito!! jeje!! molt camuflat entre les oliveres!!
Al final si q me vaig posar morenet, tenint en compte q sóc molt blanc!! Engunay trobaré a faltar això d'aixecar-me a les 6, contar milers de mosques dins d'1 mosquer i obrir infinitats de femelles en los seus respectius ous!! ;)
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home