http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CORREGUDES (i caminades!!)

lunes, febrero 25, 2008

CORREGUDES (i caminades!!)

En los últims mesos m'ha agafat una minidèria per còrrer!! Sempre ho havia fet (abans los del pis de BCN me dien Forrest!! però mai vaig saber si ho dien per que corria o per que era justet del terrat!!), però ara segueixo un entrenament més constant encarat a algunes carreres, encara que no a moltes!!

Los resultats?? mitant taula!! no opto a les plaçes UEFA ni pateixo pel descens!! Me moc sempre per terra de ningú!! Lo que no saben la majoria és que jo, després de cada carrera, me sento com haver quedat lo 1r (imagineu's si realment passes!! potser llavons no disfrutaria tant!! per què passaria a un nivell d'exigència i resultadista superior!).

I d'aquí a menos d'una setmana (diumenge 2 març) la gran cita: LA MARATÓ de BCN, i per anar agafant forçes (faran falta de valent!!) he preparat un video!!



Espero que el disfrutesseu tant com jo quan vaig corrent per estos montes!!

Pàgina web Oficial Marató BCN: http://www.barcelonamarato.es/cat/index.html
Ajuntament de BCN: http://www.bcn.cat/marato/ca/

Podeu recordar també les experiències viscudes del Marató passat: http://somlosquesom.blogspot.com/search/label/marat%C3%B3

(La foto del que va en cadira de rodes és un imprescindible reconeixement a aquells triumfadors que aconsegueixen acabar la marató només amb l'ajuda dels seus braços!! Uns autèntics campions!! Un esperit de superació inigualable!!)

Etiquetas: , ,

4 Comments:

At 2/25/2008 5:53 p. m., Blogger Pingu said...

Molta, Molta, Molta SORT ALS TRES!!!

Trobo que haurieu de portar una Samarreta del POBLE DE JESUS!!!

Tipo festes!! o millor!!! tu la de la penya, i fitxa la dels TIBURONS!! jeejej.

agur.

 
At 2/25/2008 6:02 p. m., Blogger krusty said...

En la samarreta SLQS m'agafaria la sarrampió!! és fresqueta i cómoda com la q més!! crec q los EEUU volen copiar la composició del teixit per als muntanyistes del McKinley!! jeje!!
Fitxa en la dels tiburons aniria millor!! és més fresketa i aerodinàmica!!
Pro algo difereniatiu si q estaria Bé portar!! les animadores s'atreveixen en POMPONS!?!??! jeje!!
TREMOLA BCN!!!
MB7s;)

 
At 2/27/2008 12:02 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! vaya bé que ha quedat lo video. És bo vore que fem atres coses!!!

Lo dels pompons, crec que no mos cal pq en los crits que peguem!! i a més ja tenim prou faena anant amunt i avall, i tot i això les fotos a vegades no mos surten, eh Royo?? a vore ste any! je,je!!

Molta sort que ja queden 4 dies, descanseu molt i avui l'últim entreno!!

Molta sort a tots i totes!!1

Moltsbes!!!

 
At 2/28/2008 9:12 a. m., Blogger krusty said...

Està clar q si no guanyem no és x culpa dels nostres seguidores/rs!! i kins crits!! i kins ànims!! Quan les cames no poden los seus alés t'espentegen!! i no és una metàfora!! és real!! Com lo Madrid!!
Crec q este diumnge faran falta molts de crits!! penso q no acabo d'estar massa B!! pro si no podem superar la millor marca personal en la marató (i única!!) x lo menos intentarem acabar-lo!! q tp és poc!! no??

MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home