http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: REMATE FINAL MARATÓ 2008 (i II)

miércoles, marzo 12, 2008

REMATE FINAL MARATÓ 2008 (i II)

Crec que la Marató és una d'aquelles coses que tothom hauria de fer al menos una vegada a la seua vida. És indescriptible les sensacions que se tenen quan travesses per 1ra vegada la MetA!! Les altres coses teòriques que s'han de fer, segons la sabiduria popular, són: Plantar un arbre, escriure un llibre i tindre un fill!! De moment me falta lo fill!!

Temps i classificacions:
Nom i Cognoms_____________Posició________T. Real

JAVI ROYO CURTO__________00566______03:07:53

GERARD BORRAS MARTINEZ___01279_______03:18:16

PERE PANISELLO TAFALLA____04046_______03:51:29

Valoració Personal:
L'any passat vaig fer la 2na meitat uns 16 minuts més ràpid que la 1ra. Este any he fet la 2na meitat en 6 minuts més que la 1ra!! Portava uns parcials molt bons (per a les meues possibilitats), però no vaig saber dossificar-me!! De totes maneres vaig rebaixar la meua marca en 1 minut!! L'any que ve correrem més en lo cap!! i menos en les cames!! jeje!!


Etiquetas: , ,

4 Comments:

At 3/12/2008 2:08 p. m., Blogger Pingu said...

Finalment has posat publicitat? Pensa que ara ser MOLT MOLT RIC és un pecat Capital, bueno això em van dir!

agur.

 
At 3/12/2008 3:03 p. m., Blogger krusty said...

Jo no he posat res!! L'altre dia pensava q l'havies posat tu!!! això és lo colmo!! q posen publicitat i q natros no cobressem ;)!!

Ah!! També és pecat capital de mort, contaminar lo Medi Ambient (ara surtiran ecològics i tot estos del clero!!) i DROGAR-SE!! no sé si en qualsevol substància o només en les dures!! ni tampoc sé la dosi necessària!! tampoc me keda clar si parlen de drogues il·legals o en general!! Haurien de ser en general xq los pensaments de l'església han d'estar per damunt dels convencionalismes i límits arbitraris q tenen les lleis i los països!! vull dir q akí fumar un porro seria pecat capital, xq és il·legal, i en canvi a Amsterdam no?? i si parlen de les drogues en general l'alcohol i el tabac també ho són!! i q no me diguen q és la sang de Crist!! q com a simbolisme molt bé...pro podrien posar coca-cola esbrafada!!

Ara lo millor és dir q aglutinar moltes riqueses és pecat capital!! Xq és lo q ha fet dsd sempre!! Les tonelades i tonelades d'or i plata q tenen!! ben invertit podrien fer canalitzacions d'aigua, escoles, sistmes efectius d'agricultura, transmissió de coenixments...i la pobresa al 3r món disminuiria considerablemnt!!

Bueno!! potser m'enrotllat massa!! jeje!!!

MB7s;)

 
At 3/13/2008 12:24 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!!!sembla l'estiu!!quina calor!!!

Ja que parlem d'il·legalitats o premisions. Aquí tb és il·legal "fer l'amor" a un parc?? a Amsterdam ja no!!! Però lo meu dubte!! a tots los parcs? a un en concret?? i si vas en los xiquets a passejar no sé pot, se queden a casa??què trobeu??

Va que ja està aquí Setmana Santa!!!que de santa per a molts res!!!je,je!!

Moltsbes!!!

 
At 3/14/2008 4:46 p. m., Blogger krusty said...

Crec q serà permès a tots los parcs!! pro dins d'1 àrea habilitada i només de nit!! q en teoria los xikets ja no haurien d'anar per stos puestos!!
Jo ho trob bé!! hi ha sobrtot jòvens q tenen dificultats xq no saben on fer-ho i si kada vegada has d'anar a un H/Motel la cosa pot sortir cara!! L'altra cosa és q si jo ho faria....crec q no!! me tallaria una mica!! a part q te poden fer fotos, videos...pro si hi ha gnt disposada a fer-ho no seré jo qui ho impedisque!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home