http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: BLOGS INTERESSANTS (al menos per a mi!!)

jueves, abril 24, 2008

BLOGS INTERESSANTS (al menos per a mi!!)

Ja que estem encara plena ressaca post-Sant Jordi us recomanaré 3 blogs que considero d'allò més interessants, al menys per a mi!!

Estreptease d'històries: fa poc que el conec però la veritat és que m'ha engantxat bastant. Malgrat lo nom no és un blog eròtic (ja parlarem d'això més avant!!), sinó lo que despulla és l'ànima, les emocions, sensacions, sentiments dels lectors. I sobretot el plantejament de preguntes que una gran parròquia contesta o opina!! Quina enveja!! La última: "El desig. És normal que desaparegui? que s'ha de fer per mantenir la flama?". http://dhistories.blogspot.com/

Diari sexual d'una exiliada ebrenca: Lo títol ja és prou explicatiu. Blog íntegrament eròtic, que ens explica les aventues i desventures sexuals d'una noia ebrenca a la capital. No crec que sigue real, però són divertides i picants. I si ho són quina enveja... ;) http://ebrencaexiliada.blogspot.com/

Tens un racó dalt del món: últim recomanat però un dels blogs que més segueixo. Es tracta del blog de l'escriptor tortosí d'adopció, Jesús Maria Tibau. Aquest tímit narrador d'històries quotidianes però desapèrcebudes per la resta de mortals, ha sabut conquistar en poc temps la xarxa literària digital. No en va, està situat en les posicions més altes de diferents rankings bloguians, així com també ha tingut una més que gran acollida el seu darrer llibre: "El vetigen del trapezista". I això no és casualitat!! Diferents i entretinguts apartats mos faran passar una agradable estona de distracció i de creació: "Cares del món", "Felicitats petites", "Desdefinicions", "Premis literaris" amb importants premis, reflexions, impressions...però lo millor és que passejesseu vatros mateixos i voreu que m'he quedat curt. http://jmtibau.blogspot.com/


Esperem que malgrat llegir les aventures sexuals de l'ebrenca i de despullar los nostres sentiments, tinguessem un raconet a dalt del món: o sigue a la Lluna, no??

Etiquetas:

3 Comments:

At 4/24/2008 9:00 p. m., Blogger Jesús M. Tibau said...

Moltes gràcies pel teu comentari. El fet que el blog m'hagi obert portes per a conèixer a molta gent ha estat un autèntic premi.

 
At 4/25/2008 11:42 a. m., Blogger krusty said...

És una de les moltes "Felicitas Petites". Tu has m'has fet ser un buscador de cares!! jeje!!

 
At 5/06/2008 11:35 a. m., Blogger Ebrenca exiliada said...

Aix, pos moltes gràcies també pel teu comentari!

I les meues històries són divertides, picants i en el 99 % dels casos, reals! Encara que a alguns els hi costi de creure.

Un beset

 

Publicar un comentario

<< Home