http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CURSA de les FONTS (ja n'haurien pogut haver menos...;)

lunes, abril 14, 2008

CURSA de les FONTS (ja n'haurien pogut haver menos...;)


El passat cap de setmana vam tindre l'ocasió de gaudir (per no dir de patir!!) d'una de les carreres de muntanya més exigents que he corregut (encara que tampoc n'he corregut moltes...). Estem parlant de "La Cursa de les Fonts", corresponent a la 1ra Etapa de la Copa de Muntanya Terres de l'Ebre, amb sortida i arribada a Xerta.

Després de vàries pujades considerables, la coronació de la Coscollosa, després de 15 inacabables km d'ascens amb nombroses tarteres que feien agafar vèrtig si miraves cap abaix, era la culminació de la part més pesada del circuit, en teoria. Per que després, els més de 10 km de descens tampoc eren tasca fàcil, ja que les cames estaven molt ressentides i el terreny molt tècnic amb contínuos giravolts requeria molta concentració i destreça i era facilíssim doblegar-se algun tormell o agafar alguna que altra pedra solta i caure a terra (com a més d'un li va passar...glups!!). Els últims km entre senderes, asfalt i via verda se van fer eterns, amb el handicap addicional i familiar de les rampes i les llagues!!

Destacar les gran posicions (com sempre) de Javi (11è a la general i 1r Copa Ebre) i de Gerard (25è) i també el debut en muntanya dels Ribes Brothers. Esperem que l'afició continúe i puguessem correr moltes més junts!! Jo vaig quedar el 88è. En total hi havien uns 200 inscrits.

Només resta felicitar a tota l'organització de la cursa i al poble de Xerta, de la gran organització i la faena molt ben feta: recorregut perfectament senyalitzat, gran nombre de gent a moltes cruïlles indicant lo camí correcte, gran nombre d'avituallaments (fins a 8!!), varietat i abundància en tots ells, una cosa que s'agraeix molt i més quan el calor era tan sofocant i la carrera tan dura. A l'arribada tot tipus de begudes (inclós calimotxo!!), pastes salades i dolçes (no sabria dir quines de les 2 estaven més bones!!), un trenet que te portava fins a les dutxes i de visita pels principals punts turístics de la "ciutat". I un gran nombre d'afició jesusenca que creix com l'escuma, carrera rera carrera!! Ambient festiu i al final gran satisfacció per tots los participants que vam poder acabar la cursa!! No havia per a menos!! què voleu més???

La pròxima del Campionat el 18 de maig: "Cursa de Muntanya de Paüls" , també puntuable per al campionat d'Espanya i de Catalunya. Abans queda pendent el possible "entreno" de la cursa de la Pobla de Massaluca el dia 17 d'abril. Algú s'apunta??



Fotos extretes (la majoria) de la Pàgina Web Oficial de la Cursa de les Fonts.
També trobareu tot tipus de detall de la cursa, classificacions, més fotos, etc.

Etiquetas: ,

6 Comments:

At 4/21/2008 2:11 p. m., Blogger Pingu said...

M'esta agafant el gusanillo!! però no de correr, sino de venir a veure les carreres.

agur.

 
At 4/21/2008 2:56 p. m., Blogger krusty said...

Si vols vindre sovint avisa xq estem preparant uns vestidets i uns pompons (q no pinipons!!!) per als anima2!! quina talla de mini-falda gastes??

Diumnege 27 abril a les 10:00 a la Pobla de Massaluca!! no correm tant com la F1, pro som més ecològics!!

MB7s;)

 
At 4/21/2008 2:56 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! cuidado lo gusanillo q te'l caçaré!! jeje!!

Mb7s;)

 
At 4/21/2008 5:13 p. m., Blogger Pingu said...

Tu mi gusanillo ni MIRAR-LO!!! jejeje. Pos t'agafo mira ja ho meditaré lo de la POBLA!!!

agur.

PD: Això SI! si feu un MARATÓ internacional, NY, Tokio, Londres, Paris, ..., jo m'apunto!!!!!

 
At 4/21/2008 6:04 p. m., Blogger krusty said...

Lo de NY seria impressionant!! és una de les il·lusions q tinc!! encara q corre x la Moleta també va ser molt xulo!!

Quan sigue tant ric q face fàstic i pugue decidir lliuremnt les vacances o simplmnt ja no treballar, aniré a fer maratons xl món!! i después a part de la Galàxia!! jeje!!

MB7s;)

 
At 4/22/2008 8:16 a. m., Blogger Pingu said...

Home hauries de fer primer la de Springfild, jeej

 

Publicar un comentario

<< Home