http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CONTES DEL PALLASSO MUNIATTO

jueves, marzo 12, 2009

CONTES DEL PALLASSO MUNIATTO

A partir d´avui dijous ja tenim a la venda la nova col.lecció de contes del pallasso Muniatto de les Germanes Besolí.

Una col.lecció de llibres infantils editada per Onada Edicions, escrita per Olga Besolí, il.lustrada per Ester Besolí i que tenen com a protagonista a un pallasso Muniatto d'uns 6 anys, tremendo, divertit i que pensa molt diferent a tota la resta de món.

Uns llibres per provocar la rialla i valorar la diferència. La col.lecció compta amb el suport i l´ajuda de l´EMD de Jesús i la Diputació de Tarragona. Obrim aquest nou caminar amb tres títols: "Els mitjons de Muniatto" (una de les seccions del programa de radio "La Pergola"), "Muniatto i la mosca verda" i "Muniatto fa surf".
Pronte ho podreu trobar a la vostra llibreria habitual, també a la CREU la botiga d´Olga que és al carrer Sant Ildefons, 3 de Tortosa. I com no, a les actuacions del pallasso Muniatto i a Onada Edicions, a traves de la seva web.

+ info:


Per més informació tel. 635778325/ 977441938 o esterbesoli@ya.com

__________________________________________________

Des d'este humil blog estem sincerament molt contents, que després de molts d'esforços i preocupacions, ja estiguen al carrer los cuentos d'este projecte tant engrescador i divertit.
De ben segur que tindrà l'èxit que us mereixeu!!
MOLTES FELICITATS!!

Etiquetas: