http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LAST.FM

viernes, febrero 02, 2007

LAST.FM


Last.fm ja esta en l’idioma del REINO, jejej. No penso descobrir la sopa de ceba (ni falta que fa, perquè sinó...ufff), però pels que no estan posats en el tema o pels que no dominem “l’inglis pitinglis”, vos presento una pagina GÜEB!!! Bastant interessant. Millor dit!! una nova eina.
LAST.FM” en espanyol, perquè en angles ja fa temps que funciona. I que és això??? Un pàgina a l’estil de Pandora (no la de la caixa, graciosets!!), Musicstrands, Liveplasma, Uptop11.net, Audiri...PERÒ QUE ÉS AIXÒ? no a que s’apareix?
Doncs, és un servei en la xarxa per descobrir noves músiques, conèixer nous grups gracies a altres usuaris, buscar afinitats musicals amb usuaris de tot el mon i sobretot escoltar música del teu estil.



Per començar a provar aquesta eina, feu servir aquesta utilitat, col·loqueu un grup, cantant que t'agradi i començaran a sonar(com si fos una radio) els grups o cantants que ell considera similars. Perquè vos feu una idea, vaig posar U2 i van sonar cançons de: REM, Oasis, The Beatles, Green Day, Coldplay, Red hot Chili Peppers...

Etiquetas: , ,

15 Comments:

At 2/02/2007 3:29 p. m., Blogger krusty said...

É WAPUUUU!!! mola mazo!!! jo he posat calamaro!! x afinitat m'hauria d'agrada Sabina (evidentmnt!!!!), Fito Paez, Ls Rodríguez (home!! és lo mateix cantant!!) i un parell d grups q no me sonen res!! pro això és lo bo!! no"??? coneixe grups minoritaris pro q fan un stil de música q t'agrda!!
Ja l'he agregat a favoritos!! encara q ja li keda poc al "meu" ordenador x compartir-nos!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 2/02/2007 3:37 p. m., Anonymous Anónimo said...

Molt bé!!! Ja era hora que pengesseu algo interessant!!!! aleluia, aleluia!!!!!

 
At 2/02/2007 3:53 p. m., Blogger krusty said...

Home MENT PRIVILEGIADA i CREATIVA!! tb pots col·laborar i crear entrades originals i útilS!! (no serveix posar Pornotube!!!) q sempre s'ha intentat q fos un blog participatiu en tots los sentits i x tots!!
Per cert, ara una xerrada de demà posaran los blogs de les Terres d l'Ebre més linkats i stem en la posició 8!!! los 8 de 100!!! ja veus!! vaya EXITAZO!!! hia 31 blogs q mos tenen linkats!! q tp vol dir q la gnt mos mire més!! pro sempre hi haurà més opcions!! no??
Mb7s;)

 
At 2/02/2007 5:03 p. m., Blogger Pingu said...

SOM "EL OCTAVO PASAJERO" jejejeej. D'on has tret aquesta classificació?

agur.

 
At 2/02/2007 5:05 p. m., Blogger Pingu said...

Mireu aquest link: http://audiomap.tuneglue.net/

Escriviu el nom d'un grup i quan et surti, fas un clik damunt i "expand".

Ja'm direu. agur.

 
At 2/02/2007 5:49 p. m., Blogger Pingu said...

Aquest mes de febrer actua L'Antonia Font a l'auditori de tortosa.

agur.

 
At 2/02/2007 7:37 p. m., Anonymous Anónimo said...

A vore si t'emprenyaràs ara payasset!!!! Cadascú té lo seu rol dins d'una comunitat, i lo meu és criticar-ho tot per sistema! Pareix que no mos coneguèssem encara!!! Com pots vore, critico hasta les crítiques que em fan jeje!!!!!!!!!

 
At 2/03/2007 8:58 a. m., Blogger krusty said...

COPER!! Ei!! de payaset res!!! q ja tinc uns anys d'experiència x stos móns de Déu!!! i com a mínim Sr.Payaso!! jeje!! Enprenyar-me!??!? xq ho dius?!??? si ho scrivia partint-me lo del final de l'esquena!!! és lo problema etern q les lletres són molt fredes i no s'aprecia les altres formes d comunicació (ulls, cara, boca, gestos, vaja....lo cos en general!!).
Pingu!! lo d l'expand ho he mirat pro molt ràpid!! és curios!! pro ho he d'examinar millor!!
Antonia font!??? dakí uns minuts t'ho pregunto!!!! a mi me molen molt!! x cert!! encara no he penjat lo video d'ells fet a la Mercé!!!
AstAra!!
MB7s;)

 
At 2/04/2007 8:15 p. m., Blogger Adam said...

salut companys!

aniré a provar això de lastfm ...

 
At 2/04/2007 9:09 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! hola a tots i totes!!

Krusty!! ara no puc entra en lo nom antic d'usuari!!Vaig a prova!!

MoltsBes!

 
At 2/04/2007 9:13 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!
Problema solucionat!!He d'accedir en lo nou!! i en l'atre que passa!! Es k no me dixava penjar comentari!!

Pingu ahir vam provar lo de la música. Al posar Maná vam sortir un munt de grups que no coneixo, bueno algun sí. La meua cultura musical tampoc és molt àmplia, però bueno,... Ah!! i lo de "expand" me va fer molta gràcia!!
No parava de moure's!!je,je!!

Ànims que demà dilluns!! snif,snif!!

Moltsbes!!

 
At 2/05/2007 10:44 a. m., Blogger Pingu said...

Bon dilluns a tots!! Gràcies Roquet x fer nos una visita.

Krusty he estat pensant i UFF quin mal de cap!! jeje, q pot ser podriem fer una neteja de cara al bloc! que trobes??? no cal canviar de sistema, però una nova plantilla, unes noves fotos, un nou estil de links.... no sé!

agur.

 
At 2/05/2007 11:27 a. m., Blogger krusty said...

AIxò de pensar molt penso q no pot ser BO!! vues?!?!?? jam fa mal lo cpa de pensar que pensar no és BO!! jeje!! Tenim cert sinergisme o simbiosi!! jo tb pensava algo així!!
Tema links!! intentaria posar una macrollista en tots los ebrencs, més los blogs de BCN!! q són amiguets meus!! jeje!!
Lo de la plantilla i colors va B canvi!! sempre va B, diuen!! pro hem d'anar en compte de no destarotar-ho tot!! i triar kins colors van B o són atractius!! se necessita temps!! jo potser en breu ne tindré molt!! de totes maneres, com sempre, abans de fer res "copiar la plantilla"!! a core si ho perdem tot!! UF!! vaya putada!!! me moro si la culpa és meua!!
Mb7s;)

 
At 2/05/2007 11:28 a. m., Blogger krusty said...

Perdoneu!!! he comnçat a saco i no he dit ni Bn Dia ni Bona 7mna ni res d res!! jeje!! Pos això,....Bn 1r dia d la 7mna q canviarà la meua vida!! o al menos a curt plaç!!!
MB7s;)

 
At 2/05/2007 12:13 p. m., Blogger Pingu said...

Trobo q hauriem de posar un compte enrere pel teu canvi de vida, jejej.

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home