http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: INICI TEMPORADA PREFERENT

jueves, septiembre 14, 2006

INICI TEMPORADA PREFERENT

CALENDARI. Per anar començant a obrir boca, aquí teniu lo llistat dels equips que enguany compartirem categoria i emocions: "Sonrisas y lágrimas"!!!
També al següent link que us portarà a la pàgina de Regional Preferent.com (una web molt interessant i treballada) podreu tenir a la vostra disposició tot lo calendari de la Regional Preferent grup 2. Calendari temporada 2006-07.
(si clickeu damunt les fotos les podreu vore més grans).


El primer partit el jugarem, com ja va passar la temporada passada, lluny de la Santa Creu. En aquest cas, viurem un derby tarragoní inèdit en la categoria, concretament contra el recent pujat Vila-seca, al Municipal de la ciutat. Degut a la proximitat geogràfica i a que és la posada en marxa d'una nova temporada, esperem que es desplaçin molts de seguidors verd-i-blancs per animar al seu equip.

Aquí també teniu la pàgina web oficial de l'Ajuntament: http://www.vila-seca.info/

Ai!! Ai!! Que comence a rodar ja la pilotaaaaaaa!!!

I ja sabeu que podeu trobar més informació regularment a http://semprecatalonia.blogspot.com o clickant a l'escut del Jesús Catalònia que està a la columna de la vostra dreta.

2 Comments:

At 9/14/2006 10:10 a. m., Blogger krusty said...

No he pogut evitar de penjar-ho akí tb!!! la 7mna q ve com no stàs penjaré lo de Festes!! pro lo del Futbol era +urgent!!!
Mb7s;)

 
At 9/14/2006 11:38 p. m., Blogger Pingu said...

Q CABRON en perdó, lo del futbol ja ho havia vist!! tindré q esperar o penjar-lo, jejejj, tranquil controlaré els meus instints, jejj.

Perdoneu q no pugue parlar +, xò los llamps i trons s'han carregat la red del hospital, coses del directe.

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home