http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: NYHAM-TIVOLI

martes, septiembre 05, 2006

NYHAM-TIVOLI

Com olvidar?!?! com no recordar?!?! com reviure aquells moments taaaaaaaan humits viscuts pels canals de Copenhague?!??! com treure'ns de la ment aquelles revolcades per la gespa del Tívoli?!?!? i aquelles muntades i baixades kilomètriques d'on només estavem penjats pel delicat fil de l'amor?!?!? Són moments inolvidables que quedaran marcats en la retina fotogràfica de la nostra ment!! en el disc dur de les nostres senescents i alcohòliques neurones!!!
Per a tots los demés!! i per als que no tinguesseu tanta memòria RAM...lo penúltim video de la saga "Aplec internacional a Malmö"!!! o sigue, que només ne falta un!!



I recordeu que la temporada de correfocs contínua una setmana més!! Després de triumfar per tota Europa i la Corona Catalano-Aragonesa, tornem a les nostres Terres!!! serem profetes a la nostra Terra?!?!?! està difícil!!! Toca Tortosa!!!! Per concentrar-mos dissabte matí farà falta gent a la masia per preparar lo foc!! Al acabar vermut i acte seguit dinar de germanor per encarar en forçes lo correfoc i planificar l'estratègia seguir, com diu Víctor Logística:"Com fer per no quedar-nos sense foc abans de l'encesa final!!"!!!
Vinga que la temporada va arribant a la fi del camí!!!

Etiquetas:

7 Comments:

At 9/05/2006 12:33 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Escolta Krusty això de les revolcades per la gespa del tivoli ho vas digue fer en algun/na atre pq en la senyoreta no!!! ai!!

Molsbes!!!

 
At 9/05/2006 12:34 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Per cert, vaya dia!!! estic apegada, suada i ml cansada!!! això de l'EF agota!!! ara reunió i tot lo mati llimpiant cuarto de material i material, ha surtit de tot!!

Moltsbes!!!

 
At 9/05/2006 12:38 p. m., Blogger krusty said...

Després del meravellós espectacle de llum i aigua mos vam asentar a la gespa!!!!! q no te'n recordeS?!?!?! ai sta suadeta!!!! q vol dir quarto de material i material!?!?!? pos jo tot lo matí llegint 1s koses sper aburrides, q x a colmo les he scrit jo!!! jeje!!!
MB7s;)

 
At 9/05/2006 1:14 p. m., Blogger Pingu said...

També saps escriure coses aburrides??? tio qet vas equivocar del carrera!!

agur.

 
At 9/05/2006 1:33 p. m., Blogger krusty said...

com a exemple a l'atzar del q tnk davant:"Quant a les fibres FG (Fast Glycolytic) el comportament és molt similar al de les fibres FOG (Fast Oxidative Glycolytic)(Fig.4.19). Augment dels valors respecte al Control en els grups Hipòxic i Post-20d (del 2 al 18 %) i una petita recuperació en el Post-40d (del 5 al 19 %) a excepció de la regió 3 i 5, on els valors del Post-40d són superiors a tots els altre grups. Sent els augments entre Control i Post-20d i Control i Post-40d de la regió 5 estadísticament significatius". I així unes quantes pàg.!!!! jeje!!!
MB7s;)

 
At 9/05/2006 3:20 p. m., Anonymous Anónimo said...

BUAGHHHH QUIN HORROR!! Visca les finances!!!Com a minim és més distret!!!

 
At 9/05/2006 4:16 p. m., Blogger krusty said...

Jeje!!! x sort no tot és iwal!!!! hia coses més distretes!!! no sé on!!! pro stan!!! com les meigues!!! "Haverlas, haylas!!"
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home