http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MARATÓ de CORREFOCS

miércoles, agosto 23, 2006

MARATÓ de CORREFOCS

El cap de setmana passat vam viure una autèntica marató de correfocs!! La cosa va anar de mal en pitjor!! o de molt bé a un desastre!! Dijous, després de deambular durant més de 3 hores per la Teruel (Existe!!!) més profunda, vam arribar, no sense certes dificultats, a Alacón!! La veritat és que va ser un dels millors Correfocs que recordo a nivell professional, de participants, de participació dels participants (valgue la redundància!!) i del tracte, molt humà i hospitalari dels veïns d'aquesta bonica vila agermanada amb Paüls!! Després llàstima que divendres era dia de calçons vells i molta gent havia de treballar!! perquè la festa que mos esperava a l'embelat prometia!! Divendres: bàrtuls i motxilles cap a Xert, als Països Catalans del que actualment és la província de Castelló!! Després de fer-nos sentir com a talps arribarem als vestidors!! lo correfoc en si normalet!! de gent i participatius un nivell mig!! però després...Al ball ens vam fusionar en una massa alcohòlica i cantant (alguns més que altres!!) i fins que jo recorde la nit va anar rodada i el nivell d'alegria desmesurat!! També vaig comprovar que ja començem a tindre una edat i que els excessos se paguen!! i molt!!!


Dissabte: l'inici del final!! un dels pitjors Correfocs que he assistit (i ja porto 9 anys!!). Massa colles, per a tant poca gent, i un foc poc més que modest!! a sobre, en el curt recorregut fins a la plaça on tindria lloc l'encesa final, ballarem sols pels carrers del Perelló!!! per a canviar-nos i tunejar-nos: 7 colles per a uns insuficients vestidors!! i per a acabar-ho d'adobar!! Alberto se va fer un trepet al cap a l'impactar una carretilla d'un company i Pere se va obrir lo dit quan estava fent bocates per a uns quants, bastants, de diables 7C que s'havien quedat sense sopar, degut a la mala planificació o organització!! Finalment la banda sonora del concert no era gens del meu gust: "Iros todos a la mierdAAA!!! Iros todos a la mierdaaaa!!", "Guardia Civil hijos de puta!!", "Hoy voy a follaaaaar!!! con esas guarras pijaaas!!", "Mucha policia!! Poca diversión!!!", era alguna de les lletres (¿?) de les cançons (¿?)!!! No era precisament Mike Jagger!!!


I com que no parem.....!!!
Es fa saber per ordre del Sr. President dels 7 Cervells que lo proper diumenge, dia 27 d'Agost 2006, hi ha un MegaCorrefoc espectacular a Freginals, los artistes del qual serem natros!!!! per lo tant, se convoca a totes les diableses, los diables, intendentes, intendents, carreteres, carreters, caçolers i acompanyants varios a les 19:30h (7:30 de la tarde) a la MAsiA!!! Tindrem aigua a raujals calenteta i un magnífic sopar algo milloret que lo del Perelló!!!

No us ho penseu més!!!! Us hi esperem!!!!!

En resum:
Dia: Diumenge 27 agost 2006
Lloc: Masia
Hora: 19:30 (7:30 tarde)
Motiu: Correfoc Freginals

Feu la màxima difusió possible entre els vostres coneguts!!
I després de tanta xerrameca mireu i gaudiu de la marató de Correfocs...jo perdré les amistats....


Etiquetas:

21 Comments:

At 8/23/2006 4:51 p. m., Blogger Pingu said...

X ser que la gent no llegeix, fots unes palisses, JUAJAUAJAUAJAU!!!

agur.

 
At 8/23/2006 4:54 p. m., Anonymous Anónimo said...

Ei genial! Jo m'ho he llegit, 'he mirat el video i ja tinc guardadeta la foto on surto amb el Sr President!

Salut!!

 
At 8/23/2006 4:59 p. m., Blogger krusty said...

Si, ja ho sé q molts no llegeixen....i menos ara q no sé xq no puk posar colorets ni canvi de mida!! abns bstnta gnt només llegia los colorets i ja se feia 1 idea!! pro ara....i això q intento resumir-ho pro és q no puk tallar-ho....me vaig ekivocar de carrera.....jeje!!! pro x mi q no kede...
MB7s;)

 
At 8/23/2006 5:02 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! q m'he descuidat!! donar una benvinguda ben calurosa (encara q potser en la calor q fa no sé si és massa aconsellable!! i més avui q no funciona l'aire acondicionat!! stem akí dins a 27ºC!!!!...) x al nou blogero!! a vore si pok a pok (molt pok a pok d momnt!!) se va animant la gnt!!! Veieu com no és tan difícil!!!!
MB7s;)

 
At 8/23/2006 5:52 p. m., Blogger Pingu said...

Krusty a veure si ens veiem un dia d'aquests. Si tinc sort sta tarde veuré a la Srta. Yamabuki, ;P.... X cert pots instal·lar-te programes a la feina??

agur.

 
At 8/23/2006 5:53 p. m., Blogger Pingu said...

ah!!! gràcies jordiet, x participar... espero q continuis, jjejee!!

agur.

 
At 8/23/2006 6:02 p. m., Blogger Pingu said...

Lo del cata, ho fas solament en lo cata, o ja ho has començant en casaments, festes, musica, i similars com haviem dit??? perque jo tinc classificades totes les entrades, bueno menys les de Suècia. Si es així ens partim la feina, pq ja veig que l'estiu s'acaba i no tindrem collons de trobar-nos per modificar una mica el blog.

Resumint:

Si vols una classificació de les entrades, la tinc.
Si vols repartir la feina, perfecte.
Si vols ... ja saps on visc, jejej.

agur.

 
At 8/23/2006 6:24 p. m., Blogger krusty said...

De momnt només hoe fet en lo cata!!! més q res xq potser és la única secció q molta gnt ni se la mira pro q a mi m'agrda fer-la!! és a dir, que no sé si la temporada q ve posaré akí ls cròniques!!!! bueno, costa lo mateix és crtar-pegar!!
he comnçat a fer lo desplegable dels arxius!! és adir q enlloc de tota la llista interminable a mà dreta surtirà només 1finestreta i podràs triar la setmana o dates q vulgues!! per altra banda res més!! lo de vore-mos....potser algun dvndrs...
Dóna records a la srta.yamabuki...q fa dies q no la veig...jeje!!!
MB7s;)

 
At 8/23/2006 6:31 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! crec q si q puk instalar programes!! pro només farà falta un programa més potent x fer videos en més mariconadetes x a perdre més temps!! jeje!!!
MB7s;)

 
At 8/24/2006 9:41 a. m., Blogger Pingu said...

Desplegables, sisisisi!!! stas FET 1 KRAC!!.
La zona dels links comença a ser interminable, i encara no hem posat al manel zaera, ... que trobes, si posem desplegables als links?
Vaig veure a la srta.Yamabuki, xò clar, com he vista ara el missatge no li vaig poder dir res. ;)

De + potent, no se? però q no es penja, q té 10.000 mariconades +, i que visualment és molt similar al de windowsmediaplayer, doncs si.

 
At 8/24/2006 9:44 a. m., Blogger Pingu said...

Per a sortir de festa, com estan les Karpes?

 
At 8/24/2006 10:15 a. m., Blogger krusty said...

A vore, x parts!!! lo dl desplegable en ppi només ho havia pensat per a les nostres entrades, xq hia 1 llista inacabable de dates!!! i això va en augmento!!! lo dls links tb se podria fer!!! pro a mi me mola com stan ara en los dibuixets, colorets i logos de cada 1!! sóc així de flowerPower!!! si la cosa augmenta molt llavons potser si q hauriem d fer desplegable!! pro d momnt no ho tocaria!!!
Tema salmons, truites i karpes del riu!!!! crec q ste stiu he anat 2 vegdes!!! 1 fluixeta!! i l'altra bstnt B!!! la 7mna passada va anar ma germana i va dir q stava prou B!! si aneu dsbte a lo millor mos trobem!! xq natros nem de boda x la tarde al julivert!! te sona lo puesto?!?!? jeje!!!
MB7s;)

 
At 8/24/2006 12:41 p. m., Blogger Pingu said...

Si lo del desplegable s cosa sentimental, no toquem RES!!
Lo de les Karpes del riu, és x la stm. q b, xò mai se sap on pots acabar la nit dels Ds., jejeej.

agur.

 
At 8/28/2006 5:28 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! que tal tots i totes??Com va lo dilluns postfinde?? jo aprofitant los últims dies de vacances que me queden!! je,je!!Que ningú s'ofengue que és una broma!!!

Krusty la selecció de fotos molt bona, realment se veu lo nivell que adquirix la gent abans o dp de fer correfoc.
Pingu les Karpes, bé, este finde ho vam comprovar o no (no sé si podíem comprovar moltes coses...)Vam xalar!!

Angelina quan mos deleitaras en una nova entrada de les teues?? Has llegit"T'estimo si he begut". L'altre dia feien un espai on es va parlar un moment d'este llibre i me vaig queda en les ganes de llegir-lo. Quan acabe el que tinc entre mans ho faré.

Me sembla que m'he passat en lo coment però bueno feia dies que no entrava.

Bona setmana!!Moltsbes!!

 
At 8/28/2006 5:28 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! que tal tots i totes??Com va lo dilluns postfinde?? jo aprofitant los últims dies de vacances que me queden!! je,je!!Que ningú s'ofengue que és una broma!!!

Krusty la selecció de fotos molt bona, realment se veu lo nivell que adquirix la gent abans o dp de fer correfoc.
Pingu les Karpes, bé, este finde ho vam comprovar o no (no sé si podíem comprovar moltes coses...)Vam xalar!!

Angelina quan mos deleitaras en una nova entrada de les teues?? Has llegit"T'estimo si he begut". L'altre dia feien un espai on es va parlar un moment d'este llibre i me vaig queda en les ganes de llegir-lo. Quan acabe el que tinc entre mans ho faré.

Me sembla que m'he passat en lo coment però bueno feia dies que no entrava.

Bona setmana!!Moltsbes!!

 
At 8/28/2006 5:29 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Oh!! ho sento he fet una doble entrada del mateix sense voler!!

Moltsbes!!

 
At 8/28/2006 5:43 p. m., Blogger Pingu said...

A tu se't perdona TOT!!!

agur.

 
At 8/28/2006 8:22 p. m., Blogger krusty said...

Bueno....tot!! tot.... tu no dones idees Pingu!!! q dp ves a saber!!! q mos farà!! jeje!! x cert,a mi tb m'agraden les dobles entrades!!!
Mb7s;)

 
At 8/30/2006 6:21 p. m., Blogger Pingu said...

DOBLES ENTRADES!!! entre els teus comentaris i els post's de l'Angelina en dos dies lo SR. Blogger ens tanca el BOLG.

agur.

 
At 8/30/2006 7:40 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Això dic jo!! dobles entrades?? eing??je,je!!!

Moltsbes!!

 
At 8/31/2006 9:06 a. m., Blogger krusty said...

Savia q podria crear confusions!!!! no a la vegada!!!!! sinó 1r una i dp 1 altra!!!! mxplico??!?!?! suposo q no massa!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home