http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: L'OLIMP dels DÉUS (lo CAMP NOU!!) (3r Episodi de la Trilogia dels Campions!!)

viernes, agosto 11, 2006

L'OLIMP dels DÉUS (lo CAMP NOU!!) (3r Episodi de la Trilogia dels Campions!!)

Com no hi ha 2 sense 3 si es tracta d'una trilogia aquí teniu la 3ra entrega i definitiva (repeteixo que és una trilogia!! llavons, són 3 entregues!!) de la TrilogiA dels CampionS, consecució de la Champions League pel Barça al maig de 2006!!! que lluny queda, no?!?!? és lo que té tindre tanta informació i notícies per a publicar!!! jeje!!

Ah!! I no us moguesseu dels vostres asientos, seients, butaques, hamaques, sofàs, sillons, tamburets, llits individuals, de matrimoni, plegatins, coltxons inflables, cadires d'oficines amb o sense rodes i respaldo per als braços, per que en breu tindrem més fotos de Festes, de Copenague i de Malmö!!!


Si algú s'ho va perdre, o simplement ho voleu recordar, ara és lo moment de vore lo
1r EPISODI DE LA TRILOGIA DELS CAMPIONS i lo 2n EPISODI DE LA TRILOGIA DELS CAMPIONS . Ara amb la 3ra entrega ja ho podeu arxivar i guardar a un lloc privilegiat de la vostra estanteria preferida i ensenyar-ho orgullosament als vostres néts!!! si n'arribem a tindre...

Etiquetas:

10 Comments:

At 8/11/2006 6:10 p. m., Blogger Pingu said...

Futbol Club Barcelona, Amigo... la veritat sona a Xino aquestes imatges, i més ara quan estem començant a degustar la nova temporada, que esperem que sigui almenys tant bona com l'anterior.

Agur.

 
At 8/11/2006 8:08 p. m., Blogger Nuriaka said...

Ueis beeeeeeeeeeeen retornaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaats! jeje
Petonxeteeees

 
At 8/14/2006 9:26 a. m., Blogger Pingu said...

Bon dia Krusty, he estat provant de realitzar un recopilatori del blog, però al agafar les imatges del blog i ficar-les al video, perden molta qualitat. Tenint en compte que encara les tinc que penjar, el resultat pot ser PENÓS, x tant desisteixo en el meu intent.

agur.

 
At 8/14/2006 11:36 a. m., Blogger krusty said...

Bueno!! pos q hi farem!!! la putada és lo tmps q has degut perdre!!!! no fa molt he vist a Angelina!! i tranki!!! no anava en Pitt!!
MB7s;)

 
At 8/14/2006 1:25 p. m., Blogger krusty said...

A la columna dreta he afegit algunes fotos de Malmö!! només 29!! lo q passa és q ja he fet cupo per a ste mes!!!!
MB7s;)

 
At 8/14/2006 1:54 p. m., Blogger Pingu said...

Me sona, jejej

agur.

 
At 8/14/2006 1:59 p. m., Blogger Pingu said...

Molt guapes les fotos i veig que la idea del Flickr, t'agradat, jejeje.

agur.

 
At 8/14/2006 3:10 p. m., Blogger krusty said...

N'hi han poketes d fotos!!! pro ja tnk mig prparat algun video de lstada!! a vore si sta 7mna ne poden caure 2!! un casi B segur!!! lo dl Flckr stà Bé pro lspai és limitat!! al menos x a les meues magnituts!!!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 8/14/2006 5:08 p. m., Blogger Pingu said...

Pensa que normalment per penjar 24 fotos tardes 5 o 6 post, i ara de cop ja les has posat totes.

Per cert per veure-les has utilitzat el "slideshow", pareixen que les fotos siguin millor i tot, jejej.

agur.

 
At 8/14/2006 5:16 p. m., Blogger krusty said...

Home!! totes, totes....tenint en compte q ne vaig fer casi 500....!! pos ne falten 1s kuantes!! jeje!! pro bueno, niré posant...anit vam nar a vore Lax'n'Busto!! i claro...tb tnk 4 fotos i 4 videos....i dsbte de despedida....se m'acumula la faena...hauré de llogar un xino o un negre o un xino-negre!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home