http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Avui és lo gran dia !!!

viernes, julio 21, 2006

Avui és lo gran dia !!!

Avui era lo gran dia, si hagués pogut penjar-lo quan tocava però es lo que tenen les noves tecnologies (quan los passa pels coll..., et deixen penjat), deixant les excuses a part... faré veure que estem a dia 17/07/06

Segons lo bloc, tal dia com avui de l’any passat, s’inaugurava SOMLOSQUESOM. Segons Krusty, encara va tarda uns dies en penjar el primer post... i això que no contem, el dia que varem tenir la pensada tot mirant pàgines web, blocs i similars, mentre gaudíem d’unes fotos digitals aconseguides en el casament de Juanjo, crec?.

Per tant, ara felicito a tots els Somlosquesom: “creadors, participants, llegidors, voyeurs, i tots els que diàriament, setmanalment, mensualment o ocasionalment entreu al bloc”.


GRÀCIES I FELICITATS!!!!

Ei!! Jo també vull dir la meua!!!!

Efectivament va ser creat al 17 juliol de 2006, però la 1ra entrada (lo format, color, links, etc. tot era diferent!! pobre!! auster, m'atreviria a dir!!) va ser el dia 22 juliol 2005!! tot i així no ho vaig donar a conéixer fins unes setmanes més tard!! (tenia "por" de no estar a l'altura que se mereixeria la pàgina!!). Lo 1r comentari va ser fet, curiosamnt, per Pingu!!! que ja marcava territori i gustos en esta nova "aventura" (que sempre dic jo a l'"andança" del blog!!). Aquesta entrada va ser lo 31 d'Agost!!! o sigue més d'un mes després de la creació del blog!!! Sigue com sigue, la cosa ha tirat endavant!! massa!! jeje!! abans no teniem ni massa idees de com funcionava, ni qué fer!! ara tenim massa coses al cap (inclús una ampliació i millora de l'organització dels continguts per apartats), i los coneixements i recursos suficients per intentar millorar!! Però encara que soni a peloteo, aquesta pàgina la feu també vatros!! encara que no col·laboreu massa notem la vostra presència!! i sense ella el treball seria inrealitzable!! No me'n rotllo més perquè després tampoc ningú ho llegirà!!! Que veieu 4 línies seguides i us asusteu!!

Bueno, esperem que us ho passesseu tan Bé llegint este humil blog com quan natros escrivim les 4 tonteries pertinents o penjem les fotos "agraciades" de qualsevol acte destacable!!!!!


Primera entrada del blog!! encara que amb lo format actual!!

Primera entrada del blog

6 Comments:

At 7/21/2006 1:23 p. m., Blogger Pingu said...

JA ESTIC AQUI CATALANS!!! el pinguï més conegut de jesús torna a ATACAR!!!

;) x crt, torno a tindre 1 ordinador com 10 mana.

agur i fins aviat.

 
At 7/21/2006 4:03 p. m., Blogger krusty said...

I per celebrar-ho afegit lo link de "LA marfanta". Imprescindible si vols estar ben enterat de kasi totes ls notícies ebrenkes!! i he canviat lo link francés del temps d Tortosa per lo de Meteotortosa!! està molt millor i és de "casa"!!
Mb7s;)

 
At 7/23/2006 12:12 p. m., Blogger Nuriaka said...

Felixitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaats des d'un blog veí ;)
Commo vai???? Jo sóc un moc amb potes sobrevivint als aires condicionats po na fent =)

 
At 7/24/2006 9:03 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! moooooooooooooooooooooltes felicitats!!!! espero que continue així de distret això del blog!! je,je!! bueno entre tots ho farem!!!
No us canseu i bona 7mana!!

Moltsbes!!!

 
At 7/25/2006 1:12 p. m., Blogger krusty said...

Merci!! fnt 1 estadística ràpida podriem dir: q sóm 2 nois fnt lo blog (en permís d'Angelina!!) i q només tenim 2 lectors!! q curiosamnt són noies!! és un blog fet per nois per a noies!! és q tot ho fem x elles!! jeje!! pos a vegades l'estadística-enkestes funcionen així!!!
Mb7s;)

 
At 8/12/2006 7:14 p. m., Anonymous Anónimo said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

 

Publicar un comentario

<< Home