http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: VIKINGS!!

jueves, julio 20, 2006

VIKINGS!!



Aquí teniu una petita mostra del que va ser l'espectacle "Vikings"!! Realitzat majestuosament i ratllant la perfecció pels 7Cervells!! (que voleu més si lo dia abans va quedar com una pataca!! en perdó per les pataques i encara que no acabe d'entendre massa bé la frase aquesta!! Que les pataques també són bones i profitoses!!! una reivindicació ben forta a favor de les pataques!!). A lo que anàvem....la representació vindria a ser a grans trets això:
Comença quan el nostre Gran Cabró Gustavo té un somni on se li apareix un Viking demanant-li ajuda!! Després hi ha una crida per reunir tots els diables i fer un vaixell per arribar per mar a Suècia (tema avió no lo toquem massa!!). Evidentment, durant el viatge hi ha una sèrie de perills i dificultats (Sirenes que no són sirenes, tempesta, trons, llamps, mar encabronada com mai...), però finalment, i com a qualsevol pel·lícula fantàstica i no real, guanyen los bons. La victòria final s'aconsegueix amb la música (que per algo amança les feres!!) i la col·laboració de totes dues bandes: jesusencs i suecs (en aquest sentit es fomenta el companyerisme i el treball en equip davant de tots los xiquets del poble!! valors molt lloables i remarcables de esta nuestra sociedad!!! encara que después mos veuen pel poble beben, fumant, cridant, i tot los valors inculcats se'n van al sifó del canal!!!). Tot això amenitzat amb música de Ramstein, Carmina Burana, Marilyn Manson, entre d'altres, com les radials de Balta, Gustavo i Xavi!!
No olvideu mirar lo video!!!


Agrair les fotos fetes per Miquel (tot queda a casa!!) per què jo sóc un home i dos coses a la vegada no les puc fer!!! (Si clikeu damunt les fotos les podreu vore més gran!!!)

Etiquetas:

4 Comments:

At 7/20/2006 10:15 p. m., Blogger Nuriaka said...

ueis hooooles!!!!
I en Pingu que ta de vacances???

 
At 7/21/2006 8:49 a. m., Blogger krusty said...

Ei!! Uoleeees!!! crec q No!!! pro té ,'ordenador "vigilat"!! és com la CIA!!! q té puntxats tots los tlf!!!!
Mb7s;)

 
At 7/21/2006 1:27 p. m., Blogger Pingu said...

Ei!! Uoleeees!! LA CIA A MORT!!! i després d'unes setmanes lluitant contra un enemic desconegut krec que de la KGB, torno als meus orígens, x crt gràcies Nuriaka per preocupar-te x MOI!!.

Agur.

 
At 8/17/2006 12:24 a. m., Anonymous Anónimo said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

 

Publicar un comentario

<< Home