http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: EUROVISIÓ 200

jueves, junio 29, 2006

EUROVISIÓ 200

Aquesta és l'entrada 200!!! portem uns 10 mesos en funcionament, al principi ni jo ho mirava...jeje!! i 200 entrades!!! com a -"1, 2, 3 !! Responda otra vez!" -"Otra vez!!" toquem a 20 entrades per mes!! o sigue 1 entrada per cada dia laboral!!! (los findes toca descansar!!) no us queixareu!!!!! o si!! Algun dia faré una estadística seriosa del blog, potser una miscel·lània per celebrar el 1r anyet internàutic.
I com lo prometido és deuda!! i això suposo que ho va dir alguna dona que després se va arrepentir de respectar-lo fins que la mort els separés, en la salut i en l'enfermetat i totes estes coses que diuen...que a mi me recorden als polícies quan caçen (que ve de casar!! o no!!) al dolent!! "Tiene derecho a guardar silencio!! Todo lo que diga puede ser utilizado en su contra!! tiene derecho a un abogado!! en caso que no pueda pagarlo se le asignará uno de oficio!"! Aquí 2 cosetes!!! a) ho dic en castellà perquè normalment los Nacionals parlen castellà!! b) i que los únics que se guanyen la vida professionalment com a abogat són los dels criminals que no sho poden pagar!! perquè los altres ho són per hobby!!! Com Frodo!! o Panereta!!

Tot això per dir que teniu la 2na part d'Eurovisió Nupcial!! Com a la 1ra, no em faig responsable de possibles lesions als timpans o transtorns de la son o neurològics per vore i escoltar fets tan desagradables.....torneu a estar avisats!!
I 2nes parts mai van ser taaaaan dolentes com esta!!!

5 Comments:

At 6/30/2006 10:56 a. m., Blogger Pingu said...

Aquest comentari de les 200 entrades, m'ha fet recordar q pronte farem 1 ANYET!! un any d'alegries i més alegries (pq les tristeses ja no les contem, faltaria més). A veure ara q acabo els exàmens, si mi dedico un poquet més.

Agur.

 
At 6/30/2006 11:32 a. m., Blogger krusty said...

Hauriem de fer algo commemoratiu, no?!?!!? s'accepten idees reals, plausibles i q se puguen fer en los nostres limitadets recursos!!! q ningú digue: "Q vingue Ronaldinho a bufar la vela!!" NO!! més q res xq starà fnt lstage ne lo Barça i no starà a Catlunya!!! per res més....jeje!!!!

 
At 6/30/2006 12:54 p. m., Blogger krusty said...

X cert, en ste video donem x tancada la secció Boda d Pitxo!!
us emplaçem fins a la següent bodorrio!!
MB7s;)

 
At 7/07/2006 6:34 p. m., Anonymous Anónimo said...

I Gustavo no canta a eurovisión? jo tinc una petició per a ell, a la proxima que cante: opa! que men vaig a caçar! ( la paraula caçar se pot canviar per pescar, o qualsevol altra que acabe en -ar, però que no sigue cagar!!!)

 
At 7/19/2006 1:16 p. m., Blogger krusty said...

Xl q vam apreciar no!! potser se reservava la veu x a la nit!!! això millor t'ho podria dir ell!!! "Opà!!! vamos a dinaaaar!!!"
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home