http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PARTIT REGIONAL PREFERENT

jueves, junio 15, 2006

PARTIT REGIONAL PREFERENT

Ja pensaveu que entre tant Mundial no hi hauria més futbol territorial?!?! Aquesta setmana com a celebració i fi de temporada es jugarà un partit amistós entre un combinat de cada grup de Preferent . La llista de seleccionats la podeu llegir a la vostra dreta, on comprovareu que hi està lo nostre PITXIXI ALEIX ROBERT ; clickeu damunt del seu nom i coneixereu la seua biografia futbolística . El partit es disputarà al camp de l'Europa (el Nou Sardenya)aquest dissabte 17 juny a les 19:00h. L'entrada és gratuita. Més informació a http: www.regionalpreferent.com "el lloc on batega la Preferent" com ells mateixos diuen. Aprofitarem també per felicitar aquesta pàgina web pel molt i bon treball realitzat durant aquesta, la seua primera temporada. Han estat un debutants com natros, però ells al contrari, han anat de menos a més!! jeje!!
També us adjunto com ha quedat lo grup 2 de Territorial Preferent. Encara que s'està comentant que l'Olesa podria comprar la plaça de Preferent de la Gimnàstica Iberiana, però no hi ha res confirmat.
A destacar els històrics Júpiter, Horta i Martinenc.