http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: DINANT (part 2)

martes, junio 06, 2006

DINANT (part 2)

I ara...les fotos del dinar a les Moles!! ("esmoleeeeeeet!! esmoleeeeet!!!!" recordeu lo pito d'este senyor!??!?!?! lo pito de xiular!! quan avisava a la gent!!! de l'altre no en tinc consciència!!! bueno, de moltes altres coses tampoc!!!) Tampoc me refereixo a les del Parc Natural de Tortosa-Beseit!!! les Moles de...la boca!!! Tampoc!!! NO!!! NO!!!! al Restaurant Les Moles d'Ulldecona, sortida cap a la Sènia. A l'altura de la gravera!! Al ladito de la Caixa!! (Parlem?? perquè això enlloc d'una conversa és un monòleg!!!).
En definitiva, les fotos del dinar!! Falta l'streaptease (només estarà en horari d'adults!!) i los meus avispats (com la moto aquella antiga!!) també us haureu a donat que falten les del ball i la barra lliure!!! jo no m'ho perdria per res del món!!!! De vatros depén!!!



Etiquetas:

2 Comments:

At 6/06/2006 12:40 p. m., Blogger Pingu said...

i aixó no acaba... sta tarde +++++

 
At 6/06/2006 4:10 p. m., Blogger krusty said...

Heu vist la cara d'abduida de Cinta?!!?!?!(la 1ra foto de totes!!) pareix la "niña de l'Exorcista!!!!!!!!!" "Has visto lo q haceeeee la cerda de tu hijaaaaaaa!" (s'ha de dir amb veu d'ultratumbaaaaa!")!!
Avui dia 6-6-06 "LA FI DL MÓN JA STÀ AKÍ!" LO MÓN S'ACABA....PERÒ S'ACABA BÉ!!!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home