http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Cap a JESÚS&MARIA!! (part1)

lunes, mayo 29, 2006

Cap a JESÚS&MARIA!! (part1)

I al maig surten les floretes i.....los capullos!! i los capullets de Jesús (sembla lo nom d'alguna secta destructiva!!) dissabte 20 maig (també recordat per haver aconseguit lo Barça la 1ra copa d'Europa, però no única!!) vam nar a fer turisme per les Terres de l'Ebre. Primer vam admirar l'obra arquitectònica post-modernista que hi ha a l'entrada de Jesús City. Desprès vam poder comprovar "in person" que los camps d'arrós ja estan abnegats d'aigua i que lo camp del Jesús i MAria té una al·lopècia més preocupant que la de un servidor. Després de l'acte simbòlic de la unió matrimonial ens dirigirem cap a Ulldecona!! ciutat costera on les hi haguen amb un nombre de pedreres per nombre d'habitants superior a la mitja catalana. Un cop a la carretera de la Sènia va començar lo que tenen de bo les bodes: menjar, beure, beure, beure, més beure, algo de musiqueta i per acabar beure.
Fins aquí la primera part. Quan ho cregue convenient podreu gaudir de l'streaptease dels nuvis (ja matrimoni), i de l'Eurovisión que se va montar post-boda!! potser alguns me dixaran de parlar!! però hi ha coses que un no se les pot quedar per a ell mateix i les ha de compartir en tothom!!!!! jeje!!! Seguiu connectats...no us en arrepentireu!!

Etiquetas:

3 Comments:

At 5/30/2006 11:14 a. m., Blogger Pingu said...

La veritat, jo acabaré penjant un petit video, pq entre qm vaig queda sense piles i qe stava poc inspirat... doncs rés de rés...

X cert, lo Cata esta salvat??? perquè com baixa el Reus i el Sabadell, i tu em vas comentar un galimaties brutal, que si baixa un en pujen 2, però si el tercer multiplica al quart en baixen 7 de tercera ... i q se jo... pos ja no se...

agur.

 
At 5/30/2006 11:30 a. m., Blogger krusty said...

Si!! Si!! és q claro...havien molts possibilitats!! i encara no sé sap dl tot xq no sé sap kins ekips pujaran (si puja algun català) de 3ra a 2naB!! De totes maneres.....Salvats!! Salvats de tota carambola possible xq vam guanyar lo nostre partit i llavons ja no depeniem de ningú més!! mos ha tocat patir asta el final!!
Jo tb vull posar lo video XX, video dls cants finals (encara q hauré d retallar molt xq hia molts min!! o fer-ne 2!!)i ls fotos dl dinar i del ball!!! kin munt d coses!! sort q ara ja s'acabt lo futbol!!! jeje!! pro tb magradaria fer 1 video final temporada!! uf!! kin munt d coses!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 5/30/2006 1:49 p. m., Blogger Pingu said...

TRANQUIL, TRANQUIL, TRANQUIL prenteu en kalma!! fins festes de jesus tens temps, jejeje.
agur.

 

Publicar un comentario

<< Home