http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: NO PERDEM DE VISTA LA PREFERENT. ALEGRIA!!!!!

jueves, junio 01, 2006

NO PERDEM DE VISTA LA PREFERENT. ALEGRIA!!!!!

"SE NOTA!! SE SENT!! UN ANY MÉS A PREFERENT!!"
Vista Alegre: 0 C.F.JEsús Catalònia: 2
Els jesusencs eviten qualsevol tipus de descens compensat i la temporada vinent tornarà a jugar a Preferent!!
El partit era una autèntica final. I al final (valgue la redundància) lo més important era el resultat!! i aquest va ser favorable als interessos jesusencs, que gràcies als gols de Manel Carles i Gumiel (quants gols potser hauria marcat si hagués jugat assíduament??) van sentenciar lo matx i la temporada.

Ara és moment de descansar, agafar forçes per a la proxima temporada i fer balanç d'aquesta. Evidentment aquest ha de ser positiu!! la Preferent és una categoria molt difícil en que fins a l'últim partit hi ha molt a decidir, sobretot per baix. En aquest cas ha baixat fins al 5è per sota i també pot perdre la categoria el pitjor 6è equip per baix dels 2 grups, en aquest cas el SAnts del grup1.
En definitiva, molts descensos i mai es pot estar tranquil. Llàstima haver de patir tant després del 1r tram de Lliga, realment espectacular!! però si a principi de temporada mos donen a firmar la situació viscuda, segur que firmem tots!!

Resultats jornada 34.
Classificació jornada 34.

I ara s'ha acabat la temporada regional!! i com se que tindreu mono de futbol, (i desenganyem-nos, lo Mundial no és lo mateix!!) en breu farem un minivideo (musical, com no!!) en los gols que hem pogut enregistrar junt amb el càmara!! Prepareu los videos per gravar-lo!!!

Una altra notícia interessant és que aquesta setmana a la secció "Protagonista" de la pàg. web Regional Preferent li han fet un reportatge als nostre Pitxixi: Aleix Robert (Clicke sobre el seu nom si voleu llegir-lo). Sens dubte s'ho mereix. Una temporada magnífica també a nivell personal.


Benifallet: 0 C.F.Jesús Catalònia "B": 3
Els gols els marcaren SAm i Tomàs per partida doble (un autèntic redescubriment del d'Alfara! temporada rodona)
I el filial ha sortit de la temporada per la porta gran!! Després d'uns inicis dubitatius i una 2na volta sense fisures, per recordar i emmarcar s'han posicionat definitivament en la 4rta posició!! Si tenim en compte que els 3rs primers equips tenen plantilles clarament dirigides per a l'ascens, amb pressupostos gens comparables amb els verd-i-blancs i que el filial aquesta temporada havia de jugar a 3 territorial, el resultats obtingut encara té més mèrit!!

Resultats i Classificació jornada 34 des de la pàg web oficial de l'Olímpic de Mora.
Resultats jornada 33 i Classificació de la Federació Catalana

2 Comments:

At 6/02/2006 10:07 a. m., Blogger krusty said...

No sé si us heu fixat pro he posat 2 links dls videos pnjats a Youtube (la gran majoria)i a Castpost (los dl ppi.Abns de descobrir Youtube). Pingu posar lo teu link(si vols, claro!!), o si me dones permís lo poso jo!!
Mb7s;)

 
At 6/02/2006 5:28 p. m., Blogger Pingu said...

Posal tu, que no se si passaré la setmana... ufff!!

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home