http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: OR pareix PLatA no és.

martes, junio 27, 2006

OR pareix PLatA no és.

Vista la incapacitat tecnològica per poder escriure comentaris i la sensació d'estar privant-se la meua llibertat d'expressió, he decidit crear una mini-entrada en les meua honesta, refutable, però sempre respectable opinió. Les dones se depilen per culpa d'un règim "imposat" des de el passat i per una llei no escrita passada de generació en generació!! Evidentment a mi m'agraden més depilades!! però en l'època de les cavernes allí tots anaven com anaven i l'espècie humana no es va extingir!! és qüestió d'una moda que ha anat sobrepassant els anys!! però no és res més que un fet cultural!! a algú li agrada un gos o un gat totalment rapat?!?!? fot una mala pinta...pos ells deuen pensar lo mateix de les seues ames!! abans també estava de moda les dones rexonxes!! indicava que los hòmens tenien més "superfície" per a tocar i sobretot, que elles tenien més poder adquisitiu que les permetia menjar fins a estar amb sobrepés!! Avui?!?! les televisions, botigues, pasarel·les de moda, etc. és totalment al contrari!! dones (o noietes!!) a punt (o ja arribant!!) a ser anorèxiques!! Fa una anys era inimaginable un home depil·lat!! "El hombre como el oso, como más peludo más hermoso!". Lo pèl indicava masculinitat i varonisme!! T'acusaven d'"afeminitat" si no tenies pèls al pit!! I avui...?!?? !la moda ha canviat!! Encara que sincerament crec que la de les dones peludes no la veig per cap puesto...
Per altra banda, no s'ha de confondre depil·lar-se o no, en ser o no brut!! jo me dutxo igual ara que abans que no em depil·lava!! i si jo em depil·lo és per pura estètica!! res d'higiene (a excepció dels sobacos!! que aquí si que se nota molt la diferència!!). M'agrado més finet i sense pèls pel cos!! Ho faig per mi!! si a mi no m'agrado, com puc intentar agrada una altra persona!?!?!??

Però no oblidesseu mai!! lo més important està baix de la pell!! Una casa amb una bona façana és molt atraient!! tothom la mira!! però tu hi vius dins!!! no a la paret!! l'important és l'interior de l'habitatge: que estigues còmode, decorat al teu gust, amb diferents possibilitats per estar reposat, per disfrutar...

I a partir d'ara no tornaré a parlar del tema!! que ja me passat!!

Etiquetas: ,

13 Comments:

At 6/27/2006 11:18 a. m., Blogger Pingu said...

Ja començava a preocupar-me per la teva integritat física, jejej. Però a lo millor valia la pena que no parlessis tant (JUA, JUA, JUA) es broma.

Agur.

 
At 6/27/2006 11:54 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ooooooooooooooooooooooh!!! Krusty tb diu coses series!!!! je,je!! ja ho sabia!! és en molt de carinyo eh!! je,je!!

Molts bes!!

 
At 6/27/2006 3:48 p. m., Anonymous Anónimo said...

Quina palissa!! Passo de llegir-ho que se'm farà de nit...Que no te dixen parlar a casa teua o què?

 
At 6/27/2006 3:57 p. m., Anonymous Anónimo said...

buenas...ha donat de si el tema de la depilació, eh???jejejeje...bueno kruty s´aproxima lo gran dia eh???29!!!!sant Pere iiiiiii...concert de SABINAAAA quines ganes!!!! teniu entrada de peu o asseguts????

 
At 6/27/2006 4:02 p. m., Blogger Pingu said...

Si no vos sap mal podriem parlar en la post de baix, així superariem les 29 entrades, jejejje


agur.

 
At 6/27/2006 4:31 p. m., Anonymous Anónimo said...

tu tires cap a casa, eh????jejejeje...vale, vale, per mi si, a mñes el tema xocolate a mi me va!!jejeje

 
At 6/27/2006 5:18 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei Coper mos has tornat a deleitar en la teua presència!!!així m'agrada!!! Ah!! i no és que no el dixen parlar, és que no parla i claro ho has d'entendre ho necessita, je,je!!

Moltsbes!!!

 
At 6/27/2006 6:27 p. m., Blogger krusty said...

Jo puk ser molt serio!!! pro no vull!!! jeje!! crec q encara no m'has vist enfadat....AA, JSabina ja stà akí!!! tnk entrada asentat en ma grmaneta!!! pro si puk baixaré a la pista!! i tu?!?! a kina hora pnseu anar?!?! hia bstnta gnt q conec q hi va!!!
MB7s;)

 
At 6/27/2006 6:44 p. m., Anonymous Anónimo said...

J plega a les 7, o sigui que recollir-me i anar al St. Jordi, nosaltres estarem de peu a la valla dreta mirant a l´escenari, i tapant als de les primeres files,jejejej...a quina hora comença????baixaeu a saludar,okis????no hi vindra ivana?

 
At 6/27/2006 11:07 p. m., Blogger Pingu said...

ORGANITZACIÓ!! ORGANITZACIÓ!! igual com deia el xiste de l'orgia.. a veure:
Qui és aa?
Qui és anònim/a?
Qui és coper? bueno suposo quel de sempre.. jeje.

X cert la Prova soc jo, que a vegades toco coses que no hauria de tocar.

Agur.

 
At 6/28/2006 10:17 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei bondia!!! AA sé que és un "pecat" dir-ho però Sabina no és la meua devoció,tothom me diu que no l'he escoltat prou, que no m'he fixat en les lletres, potser tenen raó.
Ara que la setmana que vé ja començo les vacances, je,je, tindre temps d'escoltar-lo en carinyo. He de dir que hi ha cançons d'ell que m'agraden però mai he escoltat un cd sencer. A més, treballo, i tinc sopar de la faena.
Xaleu molt a tots/es els que us apassiona!!
Moltsbese!!

 
At 6/28/2006 10:42 a. m., Anonymous Anónimo said...

Srta.no et preocupes que segur que el teu maridito et taladrarà tota la vida amb Sabina, i t´acabarà agradant!!!jejejje de totes formes, imagino que veuràs algun video que farà al concert!!! bueno, que tingueu molt bon dia!! fins ara!!! per cert, tens vacances fins al setembre????ualaaaaa...

 
At 7/22/2006 12:18 p. m., Anonymous Anónimo said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

 

Publicar un comentario

<< Home