http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: WORLD JUMP DAY (Dia del salt mundial)

miércoles, julio 19, 2006

WORLD JUMP DAY (Dia del salt mundial)

Alguns de vatros (o potser tots!!) recordeu la imatge de Superman (ara que torna a estar de moda!!), l'intrèpid reporter gràfic Clark Ken (era lo novio de la Barbie!?!? home, una dona com aquella te deu donar poders superespecials!!!!) quan dona voltes a la Terra en sentit contrari al moviment natural d'aquesta per tornar enrera en lo temps!!! recordeu?!?! sense arribar a aquests extrems ara tenim l'oportunitat de canviar lleugerament l'òrbita de la Terra per evitar el calentament global i crear un clima més homogeni en el nostre Planeta!! pensareu que estic encara una mica més boig del que ja creieu!!! com fer-ho?!?!?! saltant milions de persones a la vegada!!! Això és lo que proposa la següent pàgina: http://www.worldjumpday.org/
En la franja horària que natros ens trobem hem de saltar demà (20 juliol de 2006) a les 12h 39min i 13 seg.
O sigue que ja sabeu!!! demà aprofitant l'excusa del cigarret, del pipi o qualsevol altra cosa més original que se us passi per aquest cervellet desaprofitat que teniu, sortiu a l'hora assenyalada i salteu sobre una superfície sòlida, no val dins de casa, pis o oficina.

10 Comments:

At 7/19/2006 9:00 a. m., Blogger krusty said...

La "tonteria" esta ja fa un parell d'anys que va!!! l'any passat vam estar a punt d'anar a saltar!!! pro al final mos van donar compte que era al 2006 i no al 2005!!!! kina hecatombe hagués estat....jeje!!! i ara sort que tenia un recordatori q m'ha recordat (d'aquí lo nom!!) q dmà hem d votar pro sns papereta!!!
Mb7s;)

 
At 7/19/2006 9:06 a. m., Blogger krusty said...

No té res a vore pro....algú dels ki mira los 70's i tb sta pàg. (x q si mira una si i l'altra no, o viceversa no aclarirem res!!!) me pot dir si funciona?!?!? fa un parell de dies q no puk entrar i com stava a punt de donar-se de baixa.....
Mb7s;)

 
At 7/19/2006 9:39 a. m., Anonymous Anónimo said...

buenasssss, com han anat les festes????no teniu res que explicar????jo que vaig estar currant tota la setmana passada, ja vaig veure que lo dels 70´s no funciona!!! de totes formes el llibre em sembla q si,perque jo tinc acces directe i si que entro,tot i que fa molt que ningu diu res....bueno, explica q tal anat!!!!

 
At 7/19/2006 9:51 a. m., Blogger krusty said...

Buenas AA!! ls Fstes MB!! pro los anys comncen a pesar!!! als 70's entrava x la pàg ppal i no podia!! potser molta gnt li passa lo mateix q a mi!! si vas directe a la llibreta no!! pro jo no havia pnsat!!! a més falta q tinguen la direcció!!! és http://miarroba.com/libros/leer.php?id=142210 jo la tnk xq miro l'estadística dsta pàg i hia gnt q entra per allí (com tu, no??). A vore si anem posnt alguna foto d Fstes pro la vritat és q ne tenim poketes!!!
MB7s;)

 
At 7/19/2006 9:53 a. m., Blogger krusty said...

X cert, stem linkejats a una altra pàg ebrenca http://oriol-gracia.blogspot.com/ potser algun dia hauriem d'afegir més links!!! ui!! pingu!! tenim tantes coses al cap i tan pok tmps x fer-les!!! crec q treballan 8h al blog encara mos faltaria tmps x a tot lo q voldriem fer, no?!?!?!
MB7s;)

 
At 7/22/2006 12:18 p. m., Anonymous Anónimo said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

 
At 7/24/2006 6:05 p. m., Blogger Pingu said...

Trobo que deu ser del terreno ste britanic, pq pillo el que diu!! si no fos de les nostres contrades no lentendria ni per asomo, jejej

Agur.

 
At 7/31/2006 3:17 p. m., Anonymous Anónimo said...

Que diu este?

 
At 8/12/2006 12:22 a. m., Anonymous Anónimo said...

I like it! Good job. Go on.
»

 
At 8/17/2006 6:50 a. m., Anonymous Anónimo said...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

 

Publicar un comentario

<< Home