http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MÉS Q UN CLUB!!

sábado, julio 01, 2006

MÉS Q UN CLUB!!

Sols volia fer un petit comentari sobre un rumor que pareix que ja és realitat, el barça finalment tindrà publicitat. SI, SI PUBLICITAT !! i no qualsevol cosa, ni SIEMENS, ni VODAFONE, ni TAMOIL, ni OPEL…

Com és sol dir ELS DINERS NO HO SON TOT!!! (ho va dir un català, jeje) I això ho té molt clar el BARÇA i per això ha decidit millorar la seva imatge, ser una icona de la societat, ser el mirall de la joventut (no de la penya)...

Prou de desvariejar, sense més preàmbuls us presento la nova samarreta del
F.C. BARCELONA.




I continuant parlant d'indumentàries...

Ja tenim el disseny per a les noves camisetes de la Penya per a les properes Festes. Ja sé que encara falta molt, però hem d'estar preparats i anar a la ùltima moda Super-Mega-Fashion-Dl-Cupón-AgataRuizdelaPrada.
Com a novetats, apareixent els calcetins (ja sé que no és massa bona època, són al juliol, però per les nits refresca). Les camistes dels nois també seran més cenyidetes, tipo Tiburons, ja que compartim Haima hem d'unificar criteris estètics. També podeu apreciar la foto de tota la penya feta a la plaça Caseres.
S'accepten suggerències!! Parleu en Balta i Sisco, que ells són les que porten tots estos tinglados!!! gràcies!! Tema Haimes a Crsitina!

6 Comments:

At 7/03/2006 12:08 p. m., Blogger krusty said...

Jeje!! Pozi q és vritat q han posat publicitat de manera altruista i sns cobrar!! pro crec q és una altra!!! algo de.....unicef!??!? i destinaran lo 0,7% dl pressupost o dls beneficis (uns 2 milions d'€!!) a l'ajuda dels nens necessitats!! potser no és molt!! pro si tots los països i clubs importants ho fessin la cosa aniria millor!!! Lo Barça torna a ser:"Més que un club!!" (amb l'ALbert Ohm!!!)
MB7s;)

 
At 7/04/2006 1:17 p. m., Blogger krusty said...

Sembla q la gnt ja comnça fer vacances....snif!! snif!!
Mb7s;)

 
At 7/04/2006 9:54 p. m., Blogger Nuriaka said...

jo nooooooooooooooo eeeeeeeeeeh????
Po una mica més mandrosa per escriure comments sí que estic amb aquesta caaaaaaaaaaaaaaaaaaalooooooooooooooor!!!! Eps, po com valtros eiiin ein ein??? ;)

 
At 7/04/2006 11:23 p. m., Anonymous Anónimo said...

holaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
ting ara un ratet per a poder dir hola.
Krusty ja no em podras dir que no h entrat al blog.
gran partidaso de italia encara estan a la proroga.
adeu a tots i bona nit. b7s

 
At 7/05/2006 5:05 p. m., Blogger krusty said...

Anonymous, sl final Itàlia2Alemania0!!! x si no thas enterat!!! i ara ja no podré dir q no has entrat al blog!!! Nuriaka, com has dscriure si no pares x casa!!! pareixes una baralluga!!! o baldufa segons vatros!!!
Mb7s;)

 
At 7/22/2006 12:18 p. m., Anonymous Anónimo said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

 

Publicar un comentario

<< Home