http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: FESTES MAJORS JESÚS 2006

jueves, julio 06, 2006

FESTES MAJORS JESÚS 2006

LES FESTES JA ESTAN AQUÍ!!!!!! i amb elles dies d'alegria, disbauxa, música, trobades amb els amics, actes socials, culturals, esportius, i un llarg etc... com l'alcohol, les borratxeres, les ressaques, los vòmits, los ulls de pallús, etc. etc.

En definitiva, que jo durant la setmana del 11-15 juliol faré festa aparent al blog!!! perquè realment lo que estarem fent serà recollir les imatges de la Festa, les cares, les emocions, les vivències, els bons ratos passats junts, per a que després tots els puguessem gaudir i recordar!!
Per als més despistats o de fora de Jesús, aquí teniu l'oportunitat de "fullejar" lo programa dels Actes de les Festes Majors de Jesús 2006:

Programa de Festes MAjors Jesús 2006 (en format PDF) o tb a Programa de Festes MAjors Jesús 2006 (en format html). Vatros trieu!!

I les Festes començen en un plat fort!! destos picants a l'estil mexicà!!!! AMb l'espectacle Piromusicalteatral (molt millor que "Els Comediants"!!!) de la magnífica Associació Cultural 7C, la secció colla de diables!! L'obra s'anomena "VIKINGS"!! i representa el viatge que farem cap a Suècia com a representació d'una part de la cultura catalana a Europa!! Jo de vatros no me la perdria per res del món!!! Després no diguesseu que no us he avisat!!

Per altra banda sempre que vulguesseu anar a la pàg. web oficial de la EMD Jesús només heu d'anar a la columna de la banda dreta i clickar sobre el campanar de Jesús!! No apretesseu molt fort a vore si lo tombeu!!!!!!

8 Comments:

At 7/06/2006 3:12 p. m., Blogger krusty said...

Sabeu l'expedició ebrenca de travessar Europa amb un R4??!?!pos ara es troben x Suècia i han passat xl pont q passarem natros dakí 4 setmanes (aprox)!! text extret de la seva pàg web:"Entrem a Suècia pel pont de Malmo, que uneix els dos països per sobre del Bàltic. No havíem vist mai un pont igual. Està considerat una obra mestra de les infraestructures. Els seus dinou quilòmetres de llargada ens mantenen bocabadats una bona estona."
http://www.beeptortosa.com/ . Ui!! Ui!! kines ganetes...jeje!!
Mb7s;)

 
At 7/06/2006 3:15 p. m., Blogger krusty said...

X cert, ho he trobat gràcies a la marfanta i la seua pàg web: http://lamarfanta.blogspot.com/ imprescindible si voleu estar ben informats de tot lo q passa, i més, a les Terres de l'Ebre!! en breu ficarem un parell de links més q valen la pena!! o això penso jo!!!
Mb7s;)

 
At 7/06/2006 5:40 p. m., Blogger Pingu said...

T'has llegit els comentaris? fan una enveja? Sana eh!

La veritat tinc una cosa en mente x l'any q bé, no és tant espectacular, però pot ser inolvidable!!

Si tot va bé a principis d'any te contaré.

agur.

 
At 7/06/2006 6:15 p. m., Blogger krusty said...

Com q a ppis d'any?!?!?!?!??!?!?? si keden 5 mesoooooooos!!!!! dstes Fstes no passa!!! q x algo som co-directorsWebsMàstersDelsCollons!!!! jeje!!!
MB7s;)

 
At 7/06/2006 6:29 p. m., Blogger Pingu said...

TOT LO BO SE FA SPERA!! bueno en 10 o 12 cubates crec q xarraré, jejeje.

agur.

 
At 7/07/2006 4:02 p. m., Blogger krusty said...

Stik emocionat dp de llegir lo q han posat a http://lamarfanta.blogspot.com/ sobre lo nostre blog!!! Pingu!! si semblem estrelles de Hollywood!!! jeje!!! això té dóna aire en una époka d'extrema xafugor!!!
Mb7s;)

 
At 8/10/2006 7:19 p. m., Anonymous Anónimo said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

 
At 8/16/2006 5:04 a. m., Anonymous Anónimo said...

I like it! Good job. Go on.
»

 

Publicar un comentario

<< Home