http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Angelina

viernes, julio 28, 2006

Angelina


falten 2 dies!!!

Les passions són com els vents, que són necessaris per donar moviment a tot, encara que sovint siguin causa de huracans.
العاطفه
SAbeu ara QuE signiFica la parAula eScrita en araB?

Etiquetas:

8 Comments:

At 7/28/2006 1:25 p. m., Blogger krusty said...

Q faig cara de magrebí?!?! q potser me diuen Al-Krusty-guerrug de Tànger?!?!? com a molt tnk antecedents jueus!!! no tnk ni idea!! pro spero q dmà sopant o post-sopar, alcohol en les venes, m'ho xarrigues!! total, ja serà dmnge!! Lo dia D!! o sigue q tp incumpliràs cap norma no scrita o x scriure!! alguna pisteta més!??!
MB7s;)

 
At 7/28/2006 1:29 p. m., Blogger krusty said...

Torna "Pasión de Gavilanes" dmnge?!?!?!? amb los germans Franco?!?!? q tb haurien pogut triar un altre apellid!! serà x q no n'hi han x stos móns de 10!!! és la traducció de la cançó de Raimon, "Al vent"?!?! com tb comnça x "Al" pot passar com a àrab, no?!?!? los dl Restaurant d dmà ho sabran?!?!? potser hia algú...
MB7s;)

 
At 7/28/2006 1:32 p. m., Blogger krusty said...

Spera!! és Jaser!!! lo profe de "operación Triunfo"!!!! smpre dia: "PASIÓN!! PASIÓN!! PASIÓN!!" cridant com una histèrica!!! i lo seu nom tb sembla àrab!! com lo canal de TV "Aljazira"!!!! crec q és hora d'anar a dinar!!
MB7s;)

 
At 7/28/2006 1:59 p. m., Blogger krusty said...

Anjolina, me permés la solicitud d pnjar un alfabet àrab!! potser podria servir d pista!! encara q suposo q lúnic q farà serà saber les lletres q hia!! si no ho trobes adekuat lo pots treure!!
Mb7s;)

 
At 7/28/2006 5:22 p. m., Blogger krusty said...

SAQEFASB!??!?!

 
At 7/28/2006 7:46 p. m., Blogger moi said...

Aquest compte enrera deu ser per Malmo no? Em penso que jesus se quedarà sense la meitat del poble, jeje... L'altre dia li vaig preguntar a uns nens que estaven a Planes de Son i eren de Tortosa si coneixien Jesus, I ME VAN DIR QUE NO!!!!! Com pot ser, és un poble fantasma? Ummmm!!!!! Jo he vingut cap a la terra baixa de visita i a buscar trastos, però me'n torno demà cap a les altures. Que vaig bé per allà dalt, segur que allà estrna més blanquets que tu!
Molts records per la resta de la troupe, no puc escriure en tots los blogs, però aquest comment es pot compartir, jeje...
Bé si algú li ve de gust escriure aluna postal des d'arreu del món anoteu:

Moisès Villanueva i Coello
C/ Major 53, 1r pis
25580 Esterri D'Àneu

Ens veiem

 
At 7/31/2006 11:53 a. m., Anonymous Anónimo said...

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

 
At 8/10/2006 7:10 a. m., Anonymous Anónimo said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

 

Publicar un comentario

<< Home