http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SummerLove

martes, julio 25, 2006

SummerLove

Fa uns mesos, a principis d'Abril, us vaig avançar lo que seria la cançó de l'estiu: "l'OPÀ" del Koala (http://somlosquesom.blogspot.com/2006/04/el-koala.html) Després d'aquest temps m'he de rectificar!! i com rectificar és de savis...ara penso que la cançó de l'estiu serà (o és!!) "SummerLove",on surt el més que atractiu cantant David Tavare (Brasiler, però afincat a les Balears) acompanyat d'una noia no menys agraciada i en bikini amb unes platges idíl·liques d'aigua cristal·lina. Reuneix tot lo necessari per triumfar!! Noi guapo, noia guapa i lleugera de roba i una música "engantxosa" (amb el bon sentit de la paraula!!) com la calor d'estos dies!!


A mi, personalment m'agrada molt, i la sento vàrios cops al dia, però quina ha estat la meua sorpresa!!!?!?! UH!!! UH!! que aquesta cançó la va publicar "The underdog Project" amb el títol Remember al 2002!!! Si!! Si!! És una autèntica còpia!!! La mateixa lletra!! i la mateixa melodia, entonació, ritme!!! No us ho creieu!??!?! Comproveu-ho!! Només és un troç però us prometo que no és la que sempre sentiu sinó l'"Original"!! trobeu alguna diferència?!?!?


Simplement pensava que era just reconéixer lo mèrit per als veritables autors!! "Al Cèsar lo que és del Cèsar!!" i demostrar que val més una bona publicitat i una bona cara que no un contingut coherent!! I per fer honor a "The underdog Project" us "penjo" un dels videoclips d'una cançó que segur que heu sentit més d'una vegada: "Summer Jam 2003".


I aquí un dels videoclips que té la dubtosa reputació de ser un dels més trencadors o un dels que que ha creat més controvèrsia en els últims anys!! "Call on me" d'Eric Prydz. Suposo que no serâ per la lletra:::: El primer ha estat elegit "Like a prayer" de la sempre polèmica Madonna!!

Etiquetas:

4 Comments:

At 7/26/2006 9:59 a. m., Blogger Pingu said...

Damunt que fa aquesta CALOR ASFIXIANT, vas i penges estos vídeos, HOME KRUSTY!!!

agur.

 
At 7/26/2006 1:46 p. m., Blogger krusty said...

Colomééééé!! Colomé!!! Coloméééééé!!!! Colomé!!! jeje!! s'assembla una mika, no?!?!?
MB7s;)

 
At 8/09/2006 2:39 p. m., Anonymous Anónimo said...

Here are some links that I believe will be interested

 
At 8/16/2006 4:52 a. m., Anonymous Anónimo said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

 

Publicar un comentario

<< Home