http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 7 Cervells: de Jesús a Suècia (I)

lunes, agosto 14, 2006

7 Cervells: de Jesús a Suècia (I)

La veritat és que se fa una mica difícil resumir los dies de convivència pels països nortenys (¿?). Per a començar vore per l'Aeroport un grup de 46 persones (alguns més que els altres!! jeje!!) vestits tots amb una samarreta taronja que discreta no seria, pos dóna lo pego!!! Després de tenir certs problemes en la facturació, sortir casi una hora més tard del previst, vam arribar a Kastrup, l'aeroport danés de Dinamarca. Previ certes dificultats per comprar los billets del tren i un petit passeig des de l'estació arribarem a l'Alberg: "DanHostel", molt bé per cert, però amb certa falta d'infrastructura en los ascensors o en la norma d'abandonar l'alberg abans de les 9 del matí!! De camí a Malmö vam travessar l'estret de pel pont d'Oresund!! malauradament ho vàrem fer en tren (però degut al gran nombre de gent era lo millor) i ens vam perdre certa màgia d'aquesta obra d'art de l'arquitectura moderna!! primer uns 4 km. subterranis pel mar!! després sortida a la superfície a una illa artificial d'uns 3 km de llarg, i finalment el pont pròpiament dit amb uns 6 km. de llargada!! per a fer-mos una idea seria aproximadament de Tortosa a l'Aldea!! i sense rotondes!! només recta!!
continuarà...

Primer video dels moltíssims que us esperen...bueno, potser no tants...però 3 ó 4 més segur que si!!!
Aquest primer és "lleuger", simplement per a que anesseu familiarisant-vos en lo paisatge!! Los del Karaoke, Diada i Botellón vindran després....


Etiquetas:

4 Comments:

At 8/14/2006 9:16 p. m., Blogger Nuriaka said...

Anda que no us ho deurieu passar pipa ein???? ;)
Vau triumfar com les madaleneeees???? Plika plika!!!
X cert, tas per BCN aquests tres dies que queden de setmana???

 
At 8/15/2006 9:16 a. m., Blogger krusty said...

Dijous tarde marxo!!! és q com ara som (losquesom!!) tan famosos no donem abast d correfocs i tenim 3 lo finde!!! ho sigue!!! q stk sta tarde (dmarts!!) i dmà dmcrs!!! i tu no fas fsta?!?!?! jo canvio avui xl dvndrs!!! x cert, triumfa... vam triumfar!!! alguns més q los altres!!! jeje!!!
Mb7s;)

 
At 8/15/2006 12:01 p. m., Blogger Nuriaka said...

oks pudé demà em passo!!!!!!

 
At 8/15/2006 12:20 p. m., Blogger krusty said...

Okis!! pro avisa abns, no sigue cas q no trobes a ningú!!! q això pareix una facultat fantasma!! només falten les boles de palla rodant per damunt la poiata!!! kina soletat....sort q encara stm en lo Santi i Isabella, 1 noia austriaca q ha vingut a ajudar-nos!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home