http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta... (4)

lunes, septiembre 11, 2006

Aquesta setmana pingu escolta... (4)


Ho sento molt, però avui Pingu escolta Frank Sinatra (1915-1998), tots coneixem la seva vida personal “Si, si, un poc violenta”, però aquest espai no és “CORAZÓN, CORAZÓN”, i per tant no faré cap comentari dels seus afers poc “caballerosos”. Per tant escoltem la “LA VEU” amb una de les seves cançons MÉS CONEGUDES: New York, New York!!!





Etiquetas:

10 Comments:

At 9/13/2006 12:54 p. m., Blogger krusty said...

Molt adient en stos dies: 11S!!!
La vritat és q sta cançó ja forma part de la història i mai morirà!! no com lo cantant!!
Mb7s;)

 
At 9/13/2006 4:14 p. m., Blogger krusty said...

Pingu, passat pel semprecatalonia i voràs kina animació he penjat!! i com esta 22 més de diferents!!! a http://www.picturetrail.com/photoFlick/samples/pflicks.shtml akí hia "temita"!! jeje!!!
MB7s;)

 
At 9/13/2006 8:35 p. m., Blogger Pingu said...

Not MAREJÓ + fes la publicació de les festes... que sino...

Escolta la setmana que ve, me'n vaig de VOYAGE, que ja ne tinc ganes... al final VACANCES, TOT LO BO ARRIBA.

Agur.

 
At 9/14/2006 9:46 a. m., Blogger Nuriaka said...

Res... només era per comentar el GranHermano de la Cuatro, allò que fan de models... que tic flipant nenes amb 10anys menys que jo, secallons i tal saben caminar amb un talons i maquillar-se d'una manera que jo no en tink ni pajotera idea...
No deien que la bellesa està al interior???? Doncs pk coi insisteixen a vendre la carcassa????

 
At 9/14/2006 9:25 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! buenas!!

Nuriaka no ne tinc ni idea del programa este que dius però sí que et puc assegura que les criatures pugen moooooooooolt espavilades...i en tots los aspectes. I això de la bellesa interior és molt relatiu, depèn de x a q o de qui.

Pingu que vaigue mb el viatge i vaya envegeta "sana" que me feu.
Jo ya a tope en lo xadall i les bambes però passada per aigua!! je,je!!

MOlt bon finde a tots i totes!!

Molts bes!!

 
At 9/15/2006 9:56 a. m., Blogger krusty said...

-"La teua dona és molt fea!!! pro fea, fea de collons de mico!!"
-"Si, ja ho sé!! pro la seua bellesa és interior!!!"
-"Pos pela-la noi!!! pela-laaa!!!!!"

I amb akest divertit acudit q me partixo la caixa tan de riure estrenem la nova secció:"Festival de l'Humor!!!" No!! No!! trankils!! no us torturaré destes maneres tan inhumanes!!!
Srta, en tots los respectes!!! com pot dir això 1 persona q té 3 mesos a l'any de vacances!?!?!?!? ami si q me foteu una ràbia q te cagues i not torkes!!!!! jeje!!! pro q us vaigue MB!!! i records Angelina!!! q stàs desapareguda!!!
MB7s;)

 
At 9/15/2006 12:58 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! lo xiste molt adequat i gracios!! Krusty en tot lo seu esplendor!!!je,je!!És la veritat tots mirem una persona guapa!!

Escolta que passa en les meues vacances??encara ets a temps de posar-te al món de l'ensenyament, a més, hi hauria xiquetes d'estes que diu la Nuriaka!!
Jo tb me n'aniria de viatge, a qualsevol lloc!!

Moltsbes!!

 
At 9/15/2006 1:07 p. m., Blogger krusty said...

No pass res en les teues vacances!! q ha d passar?!?!?!? ans al contrari!!! ojalà alguns poguèssim gaudir d'estos privilegis!!! pro hoe trobat una mica fora de lloc!!! com moltes altres coses d'esta vida en general!!! Lo de profe...pro si me tancaran a la garjola x pedofília!!!!! q són menors!!!!!!!!!!!! prefereixo les de la Uni q stan més crescudetes, i com a mín. han superat la barrera legal dels 18 anys!!! jeje!! pos nemon!!! Ui!! NO!!! ara no puk!!! snif!!! snif!!!
MB7s;)

 
At 9/19/2006 8:37 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!
Snif, snif?? K no pots?? i això?? Crec que alguna no sabries si ha passat la barrera legal o no!! no pq no sigues prou espavilat eh, sn pq a vegades les veig i jo tampoc ho sabria dir!! suposo que li passa a més gent.

Srta estresada!! tarde treballant més a casa i no dono abast!!

Moltsbes!!

 
At 9/20/2006 8:23 p. m., Blogger krusty said...

Srta q no m'escoltes kuan parlo?!?!! the de ffer 1 crokis x tots los motius q tnk?!?!?! la llista és molt llarga!!! UF!!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home