http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: INICI 2na REGIONAL Grup 1 i 18.

miércoles, septiembre 06, 2006

INICI 2na REGIONAL Grup 1 i 18.

INICI 2na REGIONAL Grup 1 i 18.
I també inici d'un nou-subapartat-secció d'aquest blog a: http://semprecatalonia.blogspot.com/
O clickant al link de l'escut del Catalònia de la dreta!!

Aquest cap de setmana comença la Lliga a la 2na Territorial dels grups 1 i 18, corresponents al de les Terres de l'Ebre. Podriem dir que els 2 grups són les zones Nord i Sud ebrenques, respectivament.
El sistema de competició d'aquesta temporada és com a mínim novedós!! Cada un pot opinar!! com tot hi ha coses bones i dolentes!!
Només hi ha 9 equips a cada grup. Per la qual cosa, sempre hi ha un equip que descansa i per altra banda, podria semblar que en un principi la Lliga és més curta, però no és així!!
Els primers 3 classificats de cada grup s'uniran en un sol grup i es jugaran una Lligueta d'ascens, dels quals només 2 podran accedir a la promoció per a la 1ra Territorial, contra els equips de Tarragona. Els 3 equips del mig de cada grup es mesclaran i jugaran una competició que no se sap massa bé quina finalitat ni motivació arribarà a tindre. I per acabar, los 4 últims de cada grup se jugaran la "mort"!! de 8 equips ne poden arribar a baixar 6!!!
Aquí teniu la 1ra jornada:

Grup 1º.

ASCO, J.D. - CORBERA D'EBRE
HORTA - OLIMPIC MORA D'EBRE
BENIFALLET - PINELL
GINESTAR- FLIX
JESUS CATALONIA - ASCO C.E.
Descansa : BATEA

Grup 18º.

GODALL-AMPOLLA
RAPITENCA B-MASDENVERGE
AMETLLA-SANT JAUME
CAMARLES-JESUS I MARIA
PERELLO-SANTA BARBARA
Descansa : DELTEBRE

En aquests links podreu llegir les cròniques de la temporada passada del C.F.Jesús Catalònia "B" contra els asconencs, com podreu vore seran un rival difícil:

Partit 2na volta CFJC B-CE Ascó (temp.2005-06).
Partit 1a volta CE Ascó-CFJC B (temp.2005-06).

9 Comments:

At 9/07/2006 11:33 a. m., Anonymous Anónimo said...

Ja torna el funnnnbol...que bé...

Com van les festes???

 
At 9/07/2006 12:30 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! però este apartat no anava en una atra secció?? o les entrades igual se veuran per aki??

Ja tinc horari, a tope!! o sigue que ja tinc moltíssima faena per preparar, dp d'un kitkat per fer cafe ara a tornar-hi.

AA les festes van, no tinc ni idea, bueno, tema caballitos sí:tarde de canguro i vaya preus 2'5 1viatge!! Dp paradetes, barra,ball al parque ... com sempre...

Moltsbes!!

 
At 9/07/2006 12:52 p. m., Blogger Pingu said...

FUTGOOOOOOOL!!!! a tornar a començar!! La veritat en principi no sembla malament el nou sistema, però això del grup del MIG. Almenys s raro, s lo q dius tu? q s jugaran?

agur.

 
At 9/07/2006 1:11 p. m., Blogger krusty said...

Bueno.....lo dls apartats encara stà x decidir!! de totes maneres era una mena de presentació oficial del nou blog!!! tb vaig ferho al foro de futbol catalunya (q ja mhan felicitat i afegit lo link!!) i ahir van haver casi 200 entrades!!! no hi hares com la publicitat!! stos dies només entrava jo!! jeje!!
AA, ls FesteS?!?!!?? kines Festes!?!?? star 1s 12h al mateix edifici no són bn B Fstes!!!
Ah!! ja tnk membres, no malpenseseu!! per al meu tribunal!!! ai!! ai!!!
Mb7s;)

 
At 9/07/2006 1:13 p. m., Blogger krusty said...

Grup mig: volien posar un premi en metal·lic per al guanyador, on prèviamnt cada ekip havia posat una part!! com si los clubs stessen x a gastos extraordinaris!!!! q ho pague la Federació!!! pro això de pagr-ho los clubs!! no sé al final com ha kedat!!
Mb7s;)

 
At 9/07/2006 1:19 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! Krusty, comences a vore la llum al final del tunel!!! je,je!!

Moltsbes!!!

 
At 9/07/2006 1:21 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ah! es k he tornat als ordinadors x buscar algo de material d'una cosa que no he fet mai... res raro eh!!i algo hi ha.

Molsbes!!

 
At 9/07/2006 1:44 p. m., Blogger Pingu said...

Krusty si tenim q subornar al tribunal, ja saps, PEL Q NECESSITES!!! un roda pintxada, una amenaça de bomba, un "se donde vives", jejejejeje

agur.

 
At 9/07/2006 2:32 p. m., Blogger krusty said...

la llum?!?!? si veus la llum al final del túnel no heu d'anar!!!! q no tornareu!!! necessito una d'akelles catxo llinternes q porta la policia damunt de les lanches motores o la dls helicopteros!!! akelles si q molen!! mazo!!! Merci x lo de la "Cosa Nostra", pro potser no farà falta (encara no ho sé!!). No puk avançar res xq encara falta confirmació, pro potser un dels membres és més o menos conegut!! i hasta akí puedo leer!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home