http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ARRADIO PÈRGOLA!! EL RETONNO MÉS ESPERAT!!

miércoles, septiembre 30, 2009

ARRADIO PÈRGOLA!! EL RETONNO MÉS ESPERAT!!

Sembla ahir, però ja fa un any des de la presentació Oficial del llavons, nou programa de Radio a Jesús "La Pèrgola" (actualment l'únic). En aquella ocasió ens va acompanyar l'Eric Vinaixa (Ho recordem?) . Després d'aquets 12 mesos hem passat de ser un projecte de 8 fulles de word amb un mar de dubtes a esdevenir una realitat molt real i quotidiana, millor o pitjor, agradarà més o menos (o gens!!), però lo cert és que hem estat presents durant molt de temps a les cases d'aquells que mos volien escoltar!! i no només això, també hem fet diferents activitats al carrer, intentant portar la música, l'esport, la diversió i la solidaritat a tots aquells que estaven interessats.

La temporada va acabar sent nominats a "Jesusencs de l'any", un mèrit excessiu per al nostre treball però no negarem que ens satisfà formar part activa de la vida del Poble i fent una festa de Despedida que va ser tot un èxit, amb Riu en so, l'Eric Vinaixa, l'Anna Amaré, Muniatto Xou, Diana MAr...

Ara encetem una nova temporada i per no perdre el costum farem una festeta de presentació, on podrem veure de nou l'equip del programa amb les noves incorporacions i l'humor "Pèrgola" en acció.
La presentació serà al Pub La LLuna dijous 1 d'octubre a les 22h, amb l'actuació del Dúo Gemma i Manu , veu i teclats dels flamant grup "Dalai" (Tribut aMecano).
Us hi esperem!.

Recordeu que ens trobareu a:
http://www.lapergola08.blogpot.com/ ,
al grup del Facebook ( La Pèrgola ),
al Canal de TV d'internet http://www.livestream.com/lapergola,
a Radio Tortosa 103.3FM
i ens podeu fer arribar les vostres opinions, suggerències...a lapergola08@hotmail.com .

Emissions La Pèrgola:
Radio Tortosa: divendres de 12 a 14h, de 21 a 23h i dissabtes de 10 a 12h.
TV Pèrgola: Dimecres de 20h a 22h.
Tots els programes a http://www.lapergola08.blogspot.com/

Etiquetas:

3 Comments:

At 10/08/2009 3:13 p. m., Blogger Fernàndez said...

enorabona pel retorn en antena, espero que aquesta segona temporada sigue si més no tan exitosa com l'anterior, avere si algun dia podem vindre a prescenciar algun programa jejejej
ei ke te volia dir de ke pegues un cop d'ull al blog mLp, que penso que ja el vas linkar i que si algun dia no sas que posa pos que posessis una entradeta parlan del nostre blog per a promocionarlo una mica, ja que em empres una nova iniciativa musical, crean una llista de cansons on la gent pot sentirles, vota i proposarne de noves per a que entrin a la llista, que et sembla, de totes maneres com a minim espero que hi entrigues tu ejejejej
gracies, pegat un vistas!!!
www.collamlp.blogspot.com

 
At 10/08/2009 3:43 p. m., Blogger krusty said...

Buenas!!
això de la propanda gratuita dona-ho per fet!!
Ja vaig entrar al blog!! és més!! me vaig descarregar la sessió del 4rt Aniversari, pero encara no lhe pogut sentir!! ;)
A vore si li doneu l'empenta q feia falta!! com veus, este cada vegda més agonitzant!! a vore actulitzo jo tmbÉ!!

Mb7s;)

 
At 10/09/2009 12:51 a. m., Anonymous fernandez said...

moltes gracies, ja estare al cas
aixi ke te vas descarga la sessio i tot?? collons, es tot un plaer ejejejeje
ens anem parlan
gracies!!!

 

Publicar un comentario

<< Home