http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: TROBADA DE PALLASOS PER LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER

miércoles, septiembre 09, 2009

TROBADA DE PALLASOS PER LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER

Què millor que uns pallasos per a ofegar les penes??? d'acord, un bon whisky també serviria!! Però si parlem d'ajudar a gent malalta o en necessida?? lo primer ja no serviria (a no ser que lo cambrer estés xungo i li estessem pagant la teràpia!!).

Lo que vos vull anunciar és que, com sempre, la Lliga contra el càncer organitza diferents actes per recaudar fons econòmics per la seua tant lloable i necessària tasca de lluitar contra aquesta greu malaltia. A estes altures no cal parlar del càncer, que tantes vides d'amics i coneguts s'ha emportat, i Déu no ho vulgue, que natros no siguèssem los pròxims!! Però en aquestes patologies, és cert que hi ha factors de risc, però si et toca, te toca!! ja podeu ser home, dona, rics o pobres, blancs, negres, grocs o rojos...

No vull posar l'horror al cos de ningú!! però si conscienciar a la gent del que aquesta entitat fa. Moltíssima gent malalta ha hagut de recolzar-se en la Lliga, i aquesta ha pogut correspondre gràcies a la col·laboració ciutadana!!

Después de la tabarra, vos dixo lo programa d'actes copiat-pegat, tal-qual del blog de l'amic Muniatto Xou (que pren part activa de l'esdeveniment).

AGENDA
El proper dijous 10 de setembre es farà a Tortosa, coincidint en les festes de la Cinta, la 1ª trobada de Pallassos, acte organitzat per la Lliga contra el càncer, crec que serà una mica complicat reunir molts de Pallassos, ja que aquest cap de setmana es la Fira de Tàrrega, no obstant tots els qui estigueu llegint aquest article, podeu fer el màxim ressò possible.Els actes en principi seran els següents:

Dijous, dia 10 a les 19 hores.

Arribada en comitiva de la gran Caravana motoritzada dels participants de la primera trobada de Pallassos a Tortosa, fins L'Estadi.

21.20 . Inauguració del PALLASSODROM al Velòdrom Municipal
21:21. Al Velòdrom Municipal de Tortosa, Pallassets i Pallassetes en patins. grup de show Pallassos i Nines.
21:30. Sopar . Els tickets del Sopar Benèfic es podran comprar a la barra de la Lliga contra el Càncer. SOPAR SOL.LIDARI I DE GERMANOR amenitzarà la vetllada el duo CALIFORNIA. Els tiquets del Sopar Benèfic es podran comprar a la barra de la Lliga contra el Càncer.La venda anticipada dels tiquets serà a la Camiseria Vallespí” a Tortosa, el preu és a 9.-€ i les places són limitades.22:01. La gran Pallassada.22:05.

Els Pallassos ballarins CENTRE DE DANSA de Neus Rodes .
22:10. somriures i altres moviments de l’Acadèmia de ball Ritme Vinallop.
22:15. Los Tetes and Dandy Clonws .
23:40. Pallasso Pit .
00:20. Xeic.
00:35. Muniatto show.
01:00. disco mobil de pallassos, “estriptis” popular


Divendres dia 11
17.30.- LA MAJOR CONCENTRACIÓ DE PALLASSOS feta mai a Tortosa.Pallassos vinguts de totes les Contrades, de les Terres de l ’Ebre i de Tortosa esconcentraran contra la tristor participant a la caminada popular. Hi haurà serveide maquillatge. Plaça del CAP del Temple.

18:00 . Mai caminareu sols !!!Dintre de la programació de “La Lliga contra el càncer”, caminada des dela plaça del Carrilet fins l’Estadi Municipal. Esteu tots convidats aparticipar-hi!!!!!!!!. ORGANITZA ATLETISME TERRES DE L’EBRE. Sortida de l’Estació de Carrilet, av. de la Generalitat,carrer Argentina,SanBlai, Pont de l’Estat, Ferreries, fins a l’Estadi Municipal.Inscripcions al punt de sortida, preu a partir de 2,00 € equivalent al nas de pallasso i globo identificat. Per participar, dorsals només a les penyes. Els premiats seran les colles més nombroses, que comparteixen algun símbol o element que els identifiqui com a grup o colla. Premis a determinar preferentment materials.Arrivant a l’estadi municipal continua la festa del Cel.Un cop a la teva vida has de pujar en “GLOBO. Els portadors del “ nas” Especial de LA FESTA DEL CEL, tindran prioritat per pujar-hi amb un donatiu de 5 € x persona.

El dimarts es va fer una roda de premsa de presentació de tots els actes de la Lliga contra el Càncer a la Sala verda de l'Ajuntament, ho podeu veure per Teveón

Altres actes solidaris:

Marató Solidària

Mai Caminareu sols 2008

+ info: http://www.lligacontraelcancer.org/

Etiquetas: ,