http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: II REGATA de MULETES "SENYERA DE TORTOSA"

viernes, septiembre 04, 2009

II REGATA de MULETES "SENYERA DE TORTOSA"

Lo temps passa com l'aigua pel riu, sembla que no es mogue però no s'atura ni un instant!!
Parlant de temps i de riu ;) ja fa un any que mos vam proclamar Campions de la I Regata de Muletes "Senyera de Tortosa". I com sempre, después del 1r ve el 2n:

Dilluns 7 de setembre a les 19:00h es realitza la II Regata de Muletes. Enguany, han canviat una mica lo format de competició (diuen les males llengües que per a perjudicar-nos i que no tornéssem a guanyar!! També mos ha tocat lo pitjor carril): serà una distància més curta, on se posarà a prova les nombroses embarcacions participants (fins a 15) i la seriositat en que moltes s'ho han prés. Evidentment, tindrem difícil revalidar lo Campionat, però natros no li posarem fàcil a ningú!!

Este any no havia de pendre part de l'equip (degut a que estic una mica liat!! no per què ho fes molt mal l'any passat!! jeje), però degut a baixes d'última hora m'he unit al grup durant la darrera setmana d'entrenament, per si hagués algun imprevist. Tot i que potser me falta algun entreno, no dubto ni un instant que si m'he toca pujar a l'embarcació ho donaré tot i intentaré suplir esta mancança de fondo en ganes, sacrifici i esforç. Per mi que no sigue!!

+INFO de l'any passat:

Inicis dels entrenaments

Recta Final

Jesús Conquista l'Ebre

FOTOS REM 2008#

Etiquetas:

5 Comments:

At 9/04/2009 4:53 p. m., Blogger Pingu said...

Per cert, el recorregut es el mateix???

agur

 
At 9/04/2009 5:38 p. m., Blogger krusty said...

Buenas!!
NO!!
ara a cada ronda/serie competeixen 4 embarcacions!!
començen totes del centre, però 2 van cap a Remolins i 2 cap a Amposta!! fan una virolla, una recta llarga i 1 altra virolla.
La distància final és de 500 metres, quan l'any passat era de casi 1000 m.(x això diuen q això mos perjudica, ja que com més distància x a natros millor).
Passen a la final los 3 millors temps de totes les series!!
Los carrils i les series ja estan sortejats!! natros començem a la 1ra sèrie xl carril 1 (lo pitjor??), lo de més a la vora del club de rem.

LA sort està hechada!! ;)

 
At 9/08/2009 9:22 a. m., Blogger krusty said...

Bueno, no va poder ser!! mos vam plantar a la final en lo millor temps de les sèries classificatòries, però a la gran final no vam remar com realment sabem!! 4rts i l'any q ve més!!

 
At 9/08/2009 10:54 a. m., Blogger Pingu said...

quina llàstima!! al final no vaig poder venir!!

Moltes felicitats!! arribar a la final té molt de mèrit!!!

agur.

 
At 9/08/2009 11:57 a. m., Blogger krusty said...

Està clar!! pro ne té més guanyar-la!! ;)

 

Publicar un comentario

<< Home