http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: JESÚS CONQUISTA L'EBRE

miércoles, septiembre 10, 2008

JESÚS CONQUISTA L'EBRE

L'embarcació jesusenca domina amb claredat la 1ra Regata de Muletes Senyera de Tortosa davant el nombrós i cridaner públic "local".

Un excepcional ambient previ, amb un degoteig contínuo de jesusencs, feia preveure una interessant vetllada. Al principi tots los membres de l'equip estavem una mica nerviosos. S'havia creat moltíssima expectació, es va congregar gran quantitat de jesusencs i no voliem defraudar-los!! La gent deia que erem los favorits, peró natros no ho teniem clar!!!

Sorteig de mánegues. L'important no era la posició en les series sinó el temps!! Es classifiquen per a la final los 3 millors temps!! I el millor temps tria carril a la final!! Tenim sort!! Surtim a la 3ra mánega i pel carril bo, tocant Ferreries. Se corren les 2 primeres series. Cap embarcació disminueix lo nostre millor registre en els entrenaments. Ara veem que les nostres aspiracions comen}en a agafar forma!! Se fan palpables!! Mos toca!! Mos conjurem!! Fem-ho per tots los que han vingut a animar-mos sense fre i per totes les hores "invertides" al riu!!

Bandera blanca!! Sortida!! Campredó (un altre dels favorits) surt més rápid que natros!! Peró a la 1ra virolla ens col.loquem en 1ra posició i ja no l'abandonarem...després de la última giragon}a a Manel li cau lo rem al riu. Fem los últims 200 metres en 5 rems. És ara quan apretem més les dents!! hem de fer la seua for}a!! Tot i així arribem a meta destacats i celebrem el pas a la final!! tot i que no sabem lo temps, si que sabem que hem anat rápid!! Después mos diran que haviem fet lo millor temps de les classificatories: 4 min 42 seg. Campredó, en lo 2n millor temps (5 min 5 seg) queda desqualificat per invasió del carril contrari.

A la final mos espera el Nucli Antic (5 min 15 seg) i l'Horta de Pimpí (5 min 9 seg). A les classificatories les haviem tret al voltant de 30 segons. Era una distancia considerable pero no voliem relaxacions!! La prova va ser que vam sortir com a fones i no vam dixar ni una menuda opció a les altres embarcacions!! ni tan sols quan a mi se'm va quedar clavat lo rem i vaig fer frenar a la muleta i vam haver d'anar altra vegada en 5 rems fins que vaig poder tornar-lo a posar. Al final, tot i tindre l'incident en lo meu rem i de dixar-nos anar bastants metres abans d'arribar a meta per celebrar la victoria vam treure als 2n classificat, l'Horta de Pimpí, quasi bé 200 metres!! és a dir tota la recta!! Crec que no hi ha dubte de la nostra superioritat tot i haver sentit comentaris que haviem guanyat gracies al carril!! Tant de temps no se deu només al carril!! I després, remullada al riu!! que calenteta i plena d'algues que estava...

Com sempre, les coses no se fan per que sí o per un sol!! per aixó no mos cansarem d'agraïr al Club de Rem lo seu oferiment i la seua dedicació, així com al més que nombrós públic jesusenc que se va pendre la molestia d'animar-mos incondicionalment i exposar-se als mosquits i a les palometes per a vore-mos remar!! Natros no remavem!! eren los vostres crits!! De debó moltes, moltes gracies!! Ah!! I a Pingu per fer les fotos ;)
I també, com no!! al nostre patrocinador "FORN DE CARLOS", no guanyar no saviem si guanyariem!! peró ben equipats i "guapos" si que anávem!!

Ah!! No sé si us havieu donat compte, peró 4 dels 6 remers titulars som del GR 7esús!! Que a partir d'ara envés de dir-se Grup Running se dirá Guanyadors de Rem!! és que som polivalents!! que no vol dir que siguessem molt valents!! sinó que fem moltes coses!! Hasta algun dia treurem a passejar algun gosset...

Etiquetas:

3 Comments:

At 9/11/2008 9:53 a. m., Blogger sil said...

ostres, abans de recordar k et el teu poble es diu jesus, creu-me, el titular m'ha impactat molt!! ;-)

 
At 9/12/2008 9:50 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!!! molt fresquet!!!

pos vaya dos fotos que has triat de les "animadores", vaya pinta que fem!!!

Moltsbes!!!

 
At 9/12/2008 3:11 p. m., Blogger krusty said...

Q fariem natros sense les "nostres" animadores particulars!?!??!?!??
jo les fotos no les he triat!! és la cara q teniu!! la cámara és vella pro encara capta la realitat!! ;)

MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home