http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CELEBRACIONS

lunes, septiembre 01, 2008

CELEBRACIONS

L'altre dia entre l'arròs ja espigat del nostre Delta de l'Ebre, vaig sentir les veus sàvies de 2 pagesos. Feia temps que no se veien i después de parlar de la família i del troçet, que tenen més com a hobby que com a font de supervivència, un li va dir a l'altre: "Dia passat, dia trobat!!". No l'havia sentit mai aquesta frase feta, i això que m'agraden molt i sempre estic atent d'apendre'n alguna. En tot això vull dir que, tot i la vanalitat de celebrar certs esdeveniments o dates, més important que el fet en sí, és que ho podem fer-ho, que ha passat un temps més o menys llarg fent algo o des de que va succeir alguna cosa.

A on vull arribar (a part de a la meta) és que a finals d'agost he "celebrat" 3 esdeveniments. Cada un en la seua importància relativa, però tots en un denominador comú: estem allí i la cosa segueix per poder cumplir molts més!!

a) El blog fa 3 anys!! ja l'hem inscrit a P-3!! a vore com es desenvolupa pel parvulari!! Vam ser un dels blogs pioners a les nostres Terres!! Després van vindre molts, moooltíssims (Benvinguts siguen!! evidentment!!), però pocs poden presumir de ser dels primers!! De moment, mentres tinguessem coses per a contar i vatros les vulguesseu escoltar, la cosa no s'aturarà!! La valoració feu-la vatros mateixos, jo com sempre opino que falten comentaris, entre altres coses.

b) Fa 6 mesos que treballo al mateix lloc, a Probodelt. Després de deixar la feina de la Facultat de Biologia és al puesto que he aguantat més. No és que als altres llocs me fotiguessen fora!! No!! però eren contractes més curts o ho vaig deixar-ho jo per no cumplir les meues aspectatives professionals.

i la més important:

c) Fa 1 any que visc en la persona que més estimo!! No és molt temps de moment!! Però tot llarg viatge comen}a amb un petit pas. No us enganyaré!! La convivència no sempre és fàcil, per això, anar sumant poquet a poquet és molt important!! espero sincerament que només sigue lo 1r any de molts!!

I aquestes són les meues celebracions de finals d'agost (encara que ja mos trobessem al setembre!!) que volia compartir amb tots los que mos visiteu!! Vatros teniu algo per celebrar?? Una vegada un amic me va dir que lo fet de poder aixecar-se de dormir i esmorzar ja era un motiu de celebració. I crec que pensat detingudament té molta raó, no tothom pot gaudir d'este "privilegi"!! Feu-mos complices de la vostra alegria com jo us he fet de la meua!! si voleu, clar!!

Etiquetas:

5 Comments:

At 9/02/2008 11:54 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!!!

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!que xulo l'escrit!!!MOLTES FELICITATS!!! per tot i per la part que me toca!!!

Moltsbes!!!

 
At 9/02/2008 12:19 p. m., Blogger krusty said...

Srta?? qui ets tu???
Per la part q te toco, dius??? ;)
Mb7s;)

 
At 9/02/2008 5:05 p. m., Blogger krusty said...

També celebrem q a Jesús hi ha un blog més!!

http://www.puntjovejesus.blogspot.com/

En breu posaré l'enlla} a la columna dreta!!

Mb7s;)

 
At 9/04/2008 10:55 a. m., Blogger Clara Curto Codorniu said...

Hola!
Moltissimes felicitats per totes les celebracions. Men alegro molt que aquestes celebracions siguin motiu de felicitat, és molt bonic.

Ah! i gracies per la propaganda, espero també hi participeu pq properament hi hauran activitats.

Records i una abraçada per als dos.

 
At 9/07/2008 2:09 p. m., Anonymous Anónimo said...

Eicccc vaya be ta quedat l'escritet de la celebració més important!!! Be xiquet be vec que la Srta. esta en bones mans. Enhorabona campeónnnnnnn!!!!

Lo remero de detras a la dreta.

 

Publicar un comentario

<< Home