http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PADEL

lunes, agosto 24, 2009

PADEL

T’agrada el pàdel? Tens parella i sempre jugueu els mateixos? no tens parella? Vols provar contra nous jugadors, o simplement es complicat quedar amb els companys perquè l’horari de la feina t’amarga?... pareix que estigui venent un electrodomèstic del canal Club24h, Truca al.... jejeej

Resulta que a vegades vols anar a jugar a pàdel i com hem de ser 4 jugadors, la cosa es complica un poc... total que voltant per internet he trobat aquesta xarxa social rollo “facebook” però solament per a padel, per poder quedar a jugar...
http://www.retospadel.com/

És fàcil, et registres i crees el teu perfil i ja pots inciar retos per quedar a fer una partideta.

A simple vista es com l’outlook, fas un click al dia i hora i fas una invitació als teus amics o pots esperar que algú s'apunti. L’únic problema és que hi ha poca gent de les Terres de l’Ebre, però si els padelistes anem passant la veu... això canviarà!!





Doncs animat!! I si no has jugat mai o tens que provar!! T’acaba enganxant... tenim alguna que altra mostra, eh cooper? Jejej.

Etiquetas:

2 Comments:

At 8/25/2009 1:07 p. m., Blogger krusty said...

O sea....
heu mirat si hi ha un tal Jose MAri?!?!? o ell sempre té amics per anar a jugar??? ;)

Jo havia jugat alguna vegada a l'squaix (algo deu ser semblant!! no??)i m'agradava!! suposo q tmbé m'engantxaria, com tot lo q faig (no potser q m'agrade tot!!!!), pro ja ne tinc prous i masses d'aficions!! jeje!!

MB7s;)

 
At 8/25/2009 2:57 p. m., Blogger Pingu said...

Si, si, millor que no vinguis pq sinò hauràs d'ampliar les hores del dia, jejej.

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home