http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LO JOC DE LA PÈRGOLA PER ALS NOMINATS A JESUSENCS DE L'ANY!!

viernes, julio 03, 2009

LO JOC DE LA PÈRGOLA PER ALS NOMINATS A JESUSENCS DE L'ANY!!

Ara que venen vacances si vos avorriu podeu exercitar la vostra ment al mateix moment que disfruteu jugant al joc de la Pèrgola!!

Se comenta que per a Reis surtirà una nova versió en PLay Station i Wii!! Reserveu-la per què s'acabaran ràpid les existències!! ;)

A més aprofito per recordar que este dissabte s'entreguen els premis a Jesusencs de l'Any, als quals estem nominats, per la Fundació Josep Puig. Però tindrem uns "rivals" mooolt difícil de batre: Antonio Ferruz "Lo practicant", Joan Panisello "Lo ceramiste" i Lo grup Cicloturiste Jesús, Primitivo Conesa "Los biciclistes". Que guanye lo que més s'ho meresque per què natros ja ho hem fet!!



http://lapergola08.blogspot.com/

Etiquetas:

2 Comments:

At 7/05/2009 7:48 p. m., Blogger krusty said...

No va poder ser!!
FELICITATS ANTONIO "Lo Practicant"!! ets un justíssim guanyador!!
Lo poble va votar massivament al teu favor!!

 
At 7/09/2009 10:26 a. m., Blogger Pingu said...

Primer de tot felicitar a "lo practicant", i ara tot lo demés... jeje. Ara que ja he tornat de vacances... per dir-ho d'alguna forma... perquè un trasllat de mobles, roba i estris varis durant dos setmanes no crec que se li puguin dir vacances, però bueno... a veure si puc anar fent quatre comentaris pel blog.

Corre, corre que t’agafo...agur.

 

Publicar un comentario

<< Home