http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ½ Marató: Pujada a Caro (Cursa del Llop)

miércoles, julio 01, 2009

½ Marató: Pujada a Caro (Cursa del Llop)

Vos dixo en les impressions (per què deu ser una impressora!!) de Jordi Ribes:

"Arribat el dia “D” ens disposem a marxar cap al Parque Teodoro Gonzalez, lloc de concentració de totes les proves de la Cursa del Llop.

Avui diumenge dia 28 de juny de 2009, al mes d’estar a la platja disfrutant d’un bon bany, estem plantats davant del Restaurant del Parque, a punt de començar un altre dels nostres reptes (Pujada a Caro). És la Mitja Marató amb més desnivell de tot el país, amb 1100 metres de desnivell i rampes de fins al 14%.
Cau un sol que bada les pedres, temperatura aproximada 35ºC
.

A les 10:00h en punt marxem amb sortida controlada fins a Roquetes (Km 0). Des de allí fins al Refugi de la UEC, ens queden 21,095 Km de patiment. Aproximadament a les 10:15h donen el tret de sortida, els participants surti’m amb calma però amb un ritme constant. Els primers 4 km anem planejant i aguanta’n bastan bé. A partir del Canal sec es comença a notar el desnivell, es comencen a veure les primeres males cares. En 35 min. creuem el canal sec, el temps que tenia calculat, anem bé...

Seguim la cursa baix un sol acollonant, en 50 min. arribem a la falda del Port, pareix que porte-se’m 2 hores de cursa, psicològicament aplastant. “Pues no queda naaa...” Estem al Km 11, ens avituallem, primera glucosa i cap a munt. Curba a la dreta curba a l’esquera, replanet, vinga i fot-li plas plas, placa, placa...

Vaig empapat de suor, estem arribant al Caragol, quina alegria, feia bon rato que el buscava. Aquí trobem un altre avituallament, me foto tres o cuatre trossos de taronja, eeeexxh esta tot calent. Estic agotat, me paro, camino un rato i descanso, me fallen les forces.

Venga Jordi, tu puedes, m’animo a mi mateix i continua cap a munt, ja falta menos..!! Tres o cuatre curbes mes a dalt “segona glucosa” estic fatal, no puedo...
No se si es la calor, lo sol que fot, o que...? Me falta l’aire!

Ja veig lo Portell bufff..., ultima costa (trobo que es la que vaig patir més). Es el Km 18, encara queden 3 km fins al refugi, goderrr...Comencem a planejar, Km 19, augmento el ritme els dos últims kilòmetres, tot es psicològic.

Buaaaa... la meta ja està aquí, per fi he arribat... (2 hores 12 minuts). Contentíssim...!!!


By "Little Ribes, l'home que es posa lo dit al..."

Totes les classificacions del Llop.

Fotos extretes de Ximo #. I n'hi han moltes més!! Val la pena mirar-les!!

En breu també posarem la crònica de la Cursa de Muntanya, de Tortosa a l'AMpolla o del Riu al Mar!! al Mar(e que el va parir!!!).

Etiquetas: ,

2 Comments:

At 7/01/2009 8:23 p. m., Blogger ximo said...

gracies per posar l'enllaç de les fotos. Per això les faig. Si hi ha algú que les pot disfrutar, jo content.
Per cert, la foto de la primera rampa de la pujada al port després de penjar-la al bloc ( com a petit reconeixement als GR7 ) me'n vaig donar compte que l'altre que acompanya a Ribes es "fitxa", però com va amb el cap catxo i una camiseta " no oficial".......

 
At 7/02/2009 9:33 a. m., Blogger krusty said...

SI!! i detràs Jose Manuel Juàrez, lo Gemelo!! això de les samarretes a vegades som una mica maniosos!!

 

Publicar un comentario

<< Home