http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: FESTA FI 1ra TEMPORADA RADIO PERGÒLA

jueves, junio 18, 2009

FESTA FI 1ra TEMPORADA RADIO PERGÒLA

Com ja heu anat llegint per este blog, divendres passat vam celebrar lo fi de la 1ra temporada de Radio Pèrgola.

L'acte crec que va ser tot un èxit, i diré més, s'hauria de repetir. M'explico.

De cara a l'estiu, en bon temps, quan apetix està al carrer, la zona de La Pèrgola en lo marc imcomparable de l'Eucaliptus, en la remor del canal, pot esdevenir un lloc molt idoni per a actuacions musicals de caire més intimista. Amb tauletes amb espelemes, servei de beguda...A més té l'avantatge que és una zona tranquil·la i en pocs veïns.


Però per a n'això s'hauria de fer un programa d'actuacions, un cicle de concerts com ja hi ha (però fent-ne un parell ó 3: maig, juny, setembre a l'Eucaliptus), haver un/a encarregat/da, una partida pressupostària...encara que se podrien intercalar gent "principiant", on tu dones una oportunitat per a donar-se a conèixer, i gent més coneguda, que podria fer de "gantxo". Molta gent (2ó3) me van comentar esta possibilitat. Jo l'exposo i aquí queda escrita. Qui l'haigue d'estudiar (o no) ja ho farà!!

Respecte a la Festa en si va estar molt, però que molt. Van començar Riu en So en lo nostre "folcklore popular", cançons de les nostres Terres, per dixar pas a un o 2 "Txorro" de veu espectacular: AnnA Amaré . No tenia la sort de coneixer-la, com la gran majoria de públic, però tots vam coincidir en que canta com los àngels (encara que jo sigue més diable ;)!! Una veu espectacular, si teniu l'ocasió aneu a vore-la. Per acabar, lo que ja pràcticament és un més de la família: Eric Vinaixa. Al poble ja hem tingut ocasió de vore'l unes quantes vegades i la gent ja sap de la seua valúa. Com ja mos té mal acostumats, la seua selecció molt idònea. I tot això presentat de manera desenfrenada i alegre per la Diana Mar, junt amb les actuacions a un gran nivell, com sempre, de Muniatto Xou, que té la gràcia (potser perquè és payaso!!) de posar un somriure a la cara de tothom. L'streap-tease, evidentment, no va faltar.


Es va aprofitar l'avinentesa per oferir uns petits detalls als nostres patrocinadors: Forn de Carlos Ripollés, Pub la Lluna i Restaurant Amaré, que han fet que els programes siguen encara més gustosos!! jeje!!

I jo també voldria agrair a tot l'equip de La Pèrgola lo fet de que durant tots estos programes (31 al final, més reunions, més sopars, més la Marató de TV3, més....) mos ho haguessem passat tant i tant bé, tot i ser un grup bastant heterogeni. I sobretot a Albert Melero pel seu incansable treball i iniciativa i a Lo David per tota la currada "post i durant-programa".
MOLTES GRÀCIES!!

I ara esperem anciosos l'elecció de Jesusenc de l'Any, que com ja sabeu estem nominats!!





Festa 1a temporada La Pèrgola Ràdio
Cargado por lodavid1970. - Explorar otros videos musicales.


Etiquetas: ,

2 Comments:

At 6/18/2009 4:59 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

Eii!! Molt b Pere. Kin any hem tingut, sobretot ara al final!!.

Lo de les actuacions fa 1 any k està presentat... Ja ho vaig proposar i tmb estava l'eric, l'anna i + de similars!!!

sAlut!!

 
At 6/22/2009 11:25 a. m., Blogger krusty said...

Ja dic q qui ho haigue d'estudiar, mirar, etc ja ho farà!! xq sé q tu algo vas presentar i tmbé algo s'ha fet.

Al poble ja se van fent de concerts, pro falta una mica d'unió. és a dir, fer un programa anual de les diferents associacions, entitats, privats que ho organitzen. Encara q això sé q és molt difícil.

 

Publicar un comentario

<< Home