http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: NOCTURNA

viernes, junio 05, 2009

NOCTURNA

Des de fa 13 edicions que la LLuna plena il·lumina a uns quants (cada vegada més) il·luminats (valga la redundant il·luminació) per fer el trajecte de 50 km Fredes-Paüls per la GR7!! Nom de la ruta en honor al nostre grup.


En les últimes edicions s'ha convertit en un gran esdeveniment multitudinari, per exemple enguany, tot i tancar inscripcions a 500 participants, s'esperen prop de 600. La Marxa nocturna, que tot i que té un caràcter no competitiu, on la idea inicial era fer-la caminant com una prova de mitja-resistència-autosuficient, en los últims anys ha anat creixent lo crit de "Maricón l'últim" (sense tindre res en contra dels homosexuals, ho sabeu de sobres!!) i les corregudes per les senderes ja són considerables.

Natros, ja que van posar lo mateix nom de la sendera que al nostre grup, mos veem en l'obligació moral d'assistir-hi. Lo grup serà nombrós, prop de 10, i l'objectiu de la majoria serà arribar a Paüls en les majors bones sensacions possibles. L'edició anterior José i un servidor vam fer poc més de 8 hores, enguany ja vorem com anirà la cosa. Gerard i Xavi ja havien arribat hores abans.

La setmana que ve vos ho explicarem!!

Etiquetas:

3 Comments:

At 6/05/2009 2:11 p. m., Anonymous Anónimo said...

Ya era hora que actualitzeses.....este blog estava més mort que lo xumino de la bruta!!!!!

 
At 6/05/2009 9:46 p. m., Blogger krusty said...

Gràcies x mostrar-nos a tots com estan certes parts anatòmiques de segons qui!!
Me passen un munt de coses, pro no sóc capaç de puguer-ho copsar al blog, apart q molts vegdes no sé com escriure!! déu ser la calor...
i la faeneta q tinc x un munt de fronts!!
intentarem no tardar tant en tornar a actualitzar!!
Mb7s;)

 
At 6/07/2009 11:27 a. m., Blogger Dani Fernandez & Ivan Arrufat said...

ei hola pere, pos wno, si pots anunciar el torneig per la radio tal i com me vas dir pos teu agrairem molt, lo que has de dir es simplement lo ke hi ha al blog, es tota la informacio del torneig ara per ara i ja de paso pos poses lo nostre blog en un enllaç al teu blog com sempre jejeje

gracies makina, algun dubte meu dius
dewww cuidat!!!

 

Publicar un comentario

<< Home