http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: JA TENIM AQUÍ LO CONCERT 7C!!

viernes, mayo 15, 2009

JA TENIM AQUÍ LO CONCERT 7C!!

Farà cosa de més d'un any que vam començar a pensar una mica en los actes i activitats del 15è aniversari de l'associació 7 Cervells. I com lo temps passa volant, i més ajudat pel vent de les nostres Terres, ja tenim aquí lo 1r acte.

Com ja tots sabeu serà un concert en Entrada Gratuïta demà dissabte 16 de maig a partir de les 23:30h al Casal Jesusenc amb els grups Lark About, Utopia i Pepet i Marieta. I quan ells acaben, continuarà la Festa amb Dj Albert Melero fins que no puguesseu més!!

Les últimes setmanes han estat plenes de preparatius, moltes trucades, reunions, idees, bones suggerències, d'altres de no tant bones, d'aquí cap allà i d'allà cap aquí, que falta això, que no sé que C* m'estàs dient, ...avui, un dia abans, tot i que falten los preparatius del mateix dia, les coses ja estan lligades!! Ara només falta que la gent respongue i acudeixe massivament (com sé que passarà) al Casal Jesusenc i puguessem celebrar la bona Festa que l'Entitat se mereix.
VOS ESPEREM!!

Ah!! I esteu atents, per què això no s'acaba en lo Concert!! VOs depararem moltes més sorpreses!! Alguna molt gran i en forma de ziga-zaga-ziga-zaga.....



Podeu escoltar-los a:
Lark About: http://www.myspace.com/larkabout
Pepet i Marieta: http://www.myspace.com/pepetimarieta
Utopia: http://www.myspace.com/utopiatortosa

Etiquetas:

1 Comments:

At 5/17/2009 9:08 p. m., Blogger krusty said...

ÈXIT ROTUND DEL CONCERT!!
LO CASAL A REVENTAR!!
MOLT BON AMBIENT!!
UN CARTELL DE LUXE!!

Gràcies per compartir lo nostre aniversari!!!

 

Publicar un comentario

<< Home