http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CURSA POBLA DE MASSALUCA o QUAN LES SABATILLES SE CONVERTEIXEN EN FANG

viernes, abril 03, 2009

CURSA POBLA DE MASSALUCA o QUAN LES SABATILLES SE CONVERTEIXEN EN FANG

2na Edició CIRCUIT COPA CURSES DE MUNTANYA TERRES DE L’EBRE TROFEU PAM I TOC: 3na Cursa : Pobla de Massaluca
Fitxa tècnica de la cursa: Longitud total: 24,500 metres 600m Desnivell+ (1200 m acumulat)

Poqueta cosa a dir!! bàsicament per què estic en crisis creativa!! la crisi afecta a tots los camps!! què voleu?? no només a l'econòmic!!

Cursa molt millorada respecte a la de l'any anterior. A mi me sobren los km inicials de pista ampla que et fan rodar a un ritme que jo no puc seguir!! Però después, a la 2na meitat lo perfil i lo recorregut lo fan prou atractiu. La pega (i-medio)?? hi havien molts trams en molt de fang, on el pes i el cansament s'anaven acumulant de manera irremediable a les cames. Però era un al·licient més i un tema de conversa recurrent a les dutxes. Crec que ara només me falta córrer per l'arena (Lo marathon des sables?? qui sap?? només me faltaria això per a les meues llaguetes;)

Notícies positivies: les bones posicions de Manel, Ribes i Isidro. Estan entrenant molt bé i això pronte o tard s'ha de notar!!

Notícies negatives: la lesió d'Isi, la meua poca confiança en lo meu estat físic que em fa no arriscar i la "pàjara" de Gerard!! És l'inici del declive anunciat del nostre abanderat?? en perdó de Javi Royo!! ai!! no!! que ell és de la UEC ;) Vull catxull!!

Classificació d'uns 150 corredors:
35è Manel Canalda Vidal 2h 06 min
49è Jordi Ribes Abella 2h 11 min
52è Isidro Cordovilla 2h 12 min
55è Gerard Borràs 2h 14 min
84è Pere Panisello Tafalla 2h 24 min
122è Paco Lleixà Panisello 2h 48 min

I demà dissabte, a la cursa de Muntanya Vila de Roquetes. Seran 19 km amb un "sube-y-baja" contínuo!! Segur que més d'un se sorpendrà!! no vos refiesseu dels roqueteros!! después diuen que hi haurà xocolatada i no sé quines més històries!! Però segur que estarà tot caducat!! Si tot i així, vos voleu inscriure o saber més de la cursa: http://cursamuntanyaroquetes.blogspot.com/

Fotos fetes per Martí de la UEC Tortosa#
Fotos de l'equip montBike d'Amposta#


(no he trobat cap foto ni de Ribes ni de Paco!!)

Los "amics" de Castelló Nord també han fet una lligueta de Curses de Muntanya. + info:
http://lligacastellonord.blogspot.com/

Etiquetas: ,