http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SE PROHIBEIX L'ÚS DE BOSSES DE PLÀSTIC ALS SUPERMERCATS

viernes, marzo 27, 2009

SE PROHIBEIX L'ÚS DE BOSSES DE PLÀSTIC ALS SUPERMERCATS

Això ha passat a Mèxic (abans a altres ciutats i països com Xina)...però simplement és un preludi del que passarà a Europa en breu, encara que aquí els comerciants són més reacis a dur-la a terme.

Me n'alegro d'aquesta nova llei, ja que les bosses de plàstic són molt perjudicials per al medi ambient i el seu excessiu consum feia necessari una desició com aquesta.

Natros ja fa mesos que intentem contribuir al no ús d'aquest tipo de bosses. D'alternatives n'hi ha moltes!! bosses reutilitzables centenars de cops, plegables, cabassos, de roba, de paper, de...només cal voler-ho fer. Des d'aquí us encoratgem a que així sigue!!

=================================================
Aprueban ley que prohíbe uso de bolsas de plástico en supermercados

La Asamblea Legislativa del Distrito Federal de Méjico (ALDF) aprobó la Ley de Residuos Sólidos del Distrito Federal, que prohíbe el uso de bolsas de plástico en tiendas de autoservicio y supermercados.

La Asamblea Legislativa del Distrito Federal (ALDF) aprobó la Ley de Residuos Sólidos del Distrito Federal, que prohíbe el uso de bolsas de plástico en tiendas de autoservicio y supermercados.Ahora, esos establecimientos mercantiles tendrán que utilizar bolsas elaboradas con algún material biodegradable, como almidón, papa o fécula de maíz. Sin embargo, éstas serán cobradas al consumidor.Las sanciones para quienes incumplan esta legislación son desde un arresto por 36 horas, hasta multas de mil a 20 mil días de salario mínimo

==========================================

+ info, + consells i foto extreta de: http://www.vanguardia.com/blogs/medioambiente/?p=751

Etiquetas:

5 Comments:

At 3/27/2009 7:38 p. m., Blogger ximo said...

La diferencia de consum de bosses d'un establiment on les donen en un on les cobren ( lidl, Aldi etc. ) es brutal, m'atrebeixo a dir que de 100 a 1.
Per cert, ja que tu de tant en tant ens poses alguna endevinalla, a veure si saps com es diuen aquestes bosses de plàstic amb anses?

 
At 3/28/2009 1:42 p. m., Blogger krusty said...

Hosti!! pos ara mateix me penso q no ho sé!! potser quan ho digues (esperat uns dies a vore si algú s'anima!!) me sonarà!!
Cistell: és en mimbre.
Macuto: és en roba.
bossada: és una altra cosa...

Prometo pensar-ho! de fet ja no paro de fer-ho!!

 
At 3/28/2009 5:50 p. m., Blogger ximo said...

De fet hi ha una mica de trampa, perquè es el nom que es coneix comercialment, però be.....ja ho diré.

 
At 4/01/2009 6:02 p. m., Blogger krusty said...

MIsACO!?!??!?

 
At 4/01/2009 10:34 p. m., Blogger ximo said...

Vinga va: Agafes una bossa d'aquestes l'obris del cul i que surt?, efectivament una CAMISETA o samarreta on les anses son els tirants.

 

Publicar un comentario

<< Home