http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LO CATA JUGA A RADIO LA PÈRGOLA

jueves, abril 02, 2009

LO CATA JUGA A RADIO LA PÈRGOLA

Diumenge 5 d'abril és viurà un dels derbis ebrencs més vibrants de la temporada on los 3 punts són vitals per als 2 equips, sobretot per als locals.

Tota l'emoció del partit la podreu viure en directe per radio Tortosa al 103.3 FM, dins del programa Radio Pèrgola: "Lo Cata juga a La Pèrgola".

La retransmissió, per part de l'equip radiofònic de La Pèrgola, començarà a les 15:30h i es farà la 1ra part íntegrament. La 2na part del Cata-La Cava s'anirà alternant amb el partit que el Tortosa juga a Vilafranca.

O sigue que tots los que vinguesseu a la Santa Creu recordeu de portar los auriculars.

Etiquetas: ,

2 Comments:

At 4/02/2009 5:44 p. m., Anonymous Anónimo said...

A part dels auriculars, caldrà portar transistor o no?

 
At 4/02/2009 5:53 p. m., Blogger krusty said...

bUENO, depen!! connectarem una antena wifi amb sistema freeze reverse que només en los auriculars se podrà escoltar lo partit en una àrea d'influència de 1000 metres o 1 km a la rodona!!

És broma!! si!! si!! tens raó!! auriculars i/o transistors, radiets, megàfons acoblats al loro ("AL LORO!!" Joan Laporta dixit!!), qualsevol cosa q servisque per escoltar la radio.

Merci per l'aclariment!!

 

Publicar un comentario

<< Home