http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LA SANTA CREU TANCADA!!

viernes, junio 12, 2009

LA SANTA CREU TANCADA!!

PARTIT A PORTA TANCADA!!

Crec que hem patit una sàncio sense precedent!! Mai en la història del futbol havia passat això (i si és així, rectifiqueu-me!!) per uns incidents a un camp és tanca un altre!! INCREIBLE!!
A altres camps de Barcelona passen coses molt pitjors i la federació gira el cap i no vol vore res, any rera any!!

I ara?? pos evidentment no mos quedarem de braços plegats!!

Diumenge, cap a les 16:00h, tots a rebre a la tripleta arbitral amb una sentada i sorollosa pitada, pacífica, però que ho sentiguen des de les oficines centrals a Barcelona de la Federació Catalana (aquella que s'acaba al Francolí).
I després durant lo partit, falta lligar alguna cosa, però tots los aficionats podrem vore l'encontre sense entrar al camp!!

És impressionant com poden jugar en los sentiments d'un poble!! Tothom volia viure un Fi de Temporada Festiu, acomiadar a l'equip com se mereix després de la excepcional campanya que han realitzat!! Només futbol, només Festa!! i ara han fet revoltar a un poble molt dolgut i maltractat des de sempre per la Federació.

ARA LA REMUNTADA JA NO ÉS QUE SIGUE POSSIBLE!! SERÀ UNA REALITAT!!
LO CATALÒNIA PUJARÀ DESPUÉS DE VÈNCER 3 RIVALS MOLT DIFÍCILS: L'AIGUAFREDA, L'ARBITRATGE I LA FEDERACIÓ!!

ESTE FET MOS FARÀ MÉS FORTS!! I ENCARA QUE ESTESSEM FORA DE LA SANTA CREU LOS NOSTRES ÀNIMS ESTARAN DINS DEL COS DELS JUGADORS DONANT UNA ENERGIA I UNA MOTIVACIÓ SOBREHUMANA!!

"SE NOTA SE SENT, LO CATA A PREFERENT!!"
Etiquetas:

3 Comments:

At 6/12/2009 2:25 p. m., Anonymous Manel said...

Lo diumenge tots en lo Catalonia.....Vaya colla de fills de puta estos de la federació......i después vindran a buscar l vot...subnormalssss!!!!!

 
At 6/13/2009 7:28 p. m., Blogger ximo said...

El que haurien de fer els veïns dels pisos que donen al camp es llogar les finestres com fan a setmana santa a Sevilla.
Bromes a part, el que es intolerable es que es tanque un camp pels fets ( certs o no ) que han ocorregut a un altre camp. UN PRECEDENT autènticament bestial i fora de llei de totes totes.
Si un equip vol que li tanquen el camp del rival per al partit de tornada, nomes cal que provoque algun fet punible i arreglat.

 
At 6/15/2009 10:32 a. m., Blogger krusty said...

Ximo, llogades no estaven les finestres dels pisos!! però plenes de gent si!! s'ha fet lo q ha pogut a tots los nivells: jugadors, junta, aficionats, mitjans comunicació, però al final:

NO HA POGUT SER!!

CF JESÚS CATALÒNIA: 1
UE AIGUAFREDA: 4

Lo partit, marcat pel tancament de la Santa Creu, se l'emporta merescudament l'Aiguafreda que puja justament a Preferent.

 

Publicar un comentario

<< Home