http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CONCERT 15A 7C

lunes, junio 22, 2009

CONCERT 15A 7C

Sembla que haigue passat molt de temps, però fa poc més d'un mes (Dissabte 16 de maig) la família 7C vam viure una jornada bastant intensa.

Pel matí i per la tarde preparant lo sopar de la Masia per a tots los socis i sòcies, que van voler, i part dels grups musicals que van tocar al 15è Aniversari, o del que ja s'ha passat a dir "LO CONCERT!" en majúscules i article determinat!! i per la nit al "LO CONCERT!"

Perquè "LO CONCERT!" del 15è aniversari no va ser ni un més!! ni un menos!! Por "H" o por "B" vam ser capaços de congregar una quantitat bestial de gent (de persones menos ;) al Casal Jesusenc. Tanta gent que, a voltes de les 2 del matí, ja vam vore que la cosa mos desbordava!! La beguda va anar desapareixent com si les botelles estessen foradades, la gent s'acumulava a la cua en busca de tickets, cada vegada apareixia més gent de no sé sap massa bé d'on, alguna samarreta del Barça (ah!! si!! se veu que dissabte la nit lo Barça va guanyar la Lliga)...i después ja corredisses aquí i allí, en busca de refrescos, alcohol, gel...per a que no faltés de res a ningú.

Tot això davant la mirada cega de la majoria dels assistents que no es van percatar de tot lo que s'estava coent a la "trastienda"!! Lo Resultat?? una nit se veu que màgica (jo no la vaig disfrutar massa!! les coses com siguen!!) però que per lo menos va servir per a tindre una festa digna de l'Entitat.

Pel que fa al tema musical, los grups, tot i que d'un estil molt poc homogeni i que abarcaven diferents grups diana, crec que van donar un bon cartell i un bon espectacle.

Lark About, los més jòvens, van aportar frescura, vitalitat, i un ritme molt guitarrero.

Pepet i Marieta, amb la seua música Folk i "patxanguera" tenen assegurat l'èxit allà on van!! Prova d'això és la quantitat de gent que "amotinen".

Utopia, crec que en los últims anys s'han consolidat dins de la música de les nostres Terres. I encara que semble que la seua música (versions de grans èxits) està destinada a jòvens més grans, lo cert és que tothom canta i balla.

I per acabar Dj Albert Melero, que mos va hipnotitzar amb una boníssima sessió. La prova és que la gent no volia marxar de cap de les maneres. I a l'hora de tancar la gent que estava congregada era considerable.

Agraïr a Pepita La Lluna i al Cata l'oferiment del que necessitàvem. Vos asseguro que sense ells la Nit hauria estat un desastre.

Des d'alguns sectors de l'entitat, vist lo gran èxit d'este Concert, ja pensen en fer-ne un 2n de cara a finals d'any!! Jo personalment, necessito pair-ho una mica, però si així fos, quins grups voldrieu que vinguessen???

Etiquetas:

4 Comments:

At 6/22/2009 11:17 a. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

hohoho Ja fa 1 més??? uf uf uf. Gran festa!

 
At 6/22/2009 11:21 a. m., Blogger krusty said...

De fet fa 37 dies!! i sembla molt llunyà!! com lo triplet del Barça q dsd Madrid sembla que sigue en blanc i negre!! ;)

 
At 6/22/2009 1:57 p. m., Anonymous lo cunyao said...

Per a la festa de final d'any que vingue U2 mateix així per dir-ne algun......si fa falta pugeu la quota de soci....jejejeje

 
At 6/22/2009 2:51 p. m., Blogger krusty said...

Los teus dessitjos seran presos en consideració!!

Farem lo possible pro serà difícil!! més q res xq ja fan 2 concerts a BCN, i ja saps això de repetir concerts al mateix païs ;)

 

Publicar un comentario

<< Home