http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ACTIVITATS 7C A LES FESTES MAJORS DE JESÚS 2009.

lunes, julio 06, 2009

ACTIVITATS 7C A LES FESTES MAJORS DE JESÚS 2009.

Los 7C tenim una participació molt activa en lo 1r cap de setmana de les Festes Majors:

NIT de FOC

Farem un viatge al passat revivint les millors nits de Foc per poder comptar entre ells amb una nova Bèstia Diabòlica, que serà presentada en societat. Realment IMPRESSIONANT!! En quasi 5 metres de llargada i 3 d'altura!! No vos ho podeu perdre!! Comença una nova era!!

Esteu preparats per a emocions fortes?? Vos fareu KAKONA!! jeje!!

Lo Drac l'ha realitzat l'artista Dolors Sans, especialista en aquest sector. http://www.dolorssans.com

Dia: divendres 10 juliol 2009
Lloc: CEIP Daniel Mangrané
Hora: 0:00h.
Entrada Gratuïta

VII Festa del xiquet i la xiqueta “ LA VOLTA AL MÓN EN CONTES, JOCS I TRADICIONS11.30h. Tallers lúdics. Volem que totes les xiquetes i xiquets ens acompanyeu en un viatge fantàstic per tot el món.Coneixerem algunes de les seves costums i tradicions.Somiarem amb els seus contes i passarem una divertida estona participant dels jocs dels més diversos països.Es prega puntualitat a tots els xiquets i xiquetes assistents a les activitats.Les proves es faran per equips. Col.laboren: Societat Cultural i Ecologista Sant Josep, AMPA CEIP Daniel Mangrané, Associació Cultural 7 Cervells, Esplai Sant Francesc, La Galeria, Punt Jove i AEJE.Lloc: Pèrgola i Pati Immaculada.

Exposició 15 anys de 7 Cervells

Exposició fotogràfica i audiovisual que reviurà la història i els moments més especials dels 15 anys de l'Associació Cultural i Juvenil 7 Cervells. També es podran veure els dibuixos fets pels alumnes del CEIP Daniel Mangrané i CEE Sant Jordi per a commemorar aquesta aniversari. Durant la inauguració es farà entrega dels premis del concurs de dibuix. Inauguració a càrrec del 1r President, Eusebi Morcillo, dissabte 11 juliol a les 19:30h a la Sala d'Exposicions de l'EMD de Jesús.Horari visites: del 11 al 18 juliol a la Sala d'Exposicions de l'EMD de Jesús. I después a l'Ofrena, per anar ràpidets per al Correfoc Ciutat de Roquetes!! UF!! QUIN ESTRÉS!!

Ball de Vermut, diumenge 12 juliol a les 13:30h a la Pèrgola.

Gimkama infantil a la Pèrgola, dilluns 12.00h. matí Jocs de carrer i gimcana per a la mainada.

No vos queixareu que som poc participatius...

http://www.7cervells.org/

Etiquetas:

1 Comments:

At 7/13/2009 5:40 p. m., Blogger krusty said...

Quan pugue respirar posaré la crònica i fotos de la Magnífica Nit de Foc i de la prsentació d'Hidracus!! lo nostre espectacular Drac serpentejat amb 7 caps!! com natros, los 7 cervells!!

 

Publicar un comentario

<< Home