http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MAI CAMINAREU SOLS!! CAMINADA CONTRA EL CÁNCER!!

jueves, septiembre 11, 2008

MAI CAMINAREU SOLS!! CAMINADA CONTRA EL CÁNCER!!

Divendres 12 de setmbre a les 18:00h tenim una de les "curses" més importants!! No es tracta de la Marató de BCN, ni l'Ultra Trail del Montblanc!! és molt més transcendental que aquestes carreres terrenals!! Es tracta de la caminada contra el Cáncer!!

Los nostres petits passos poden ser grans zancades si sumem esfor}os!! Fa falta l'ajuda de tots per fer front a una de les malalties més temudes i més exteses del nostre territori!! PODEMOS!!
Recorregut: des de la plaça del Carrilet fins l’Estadi Municipal.

Les Inscripcions es realitzaran al punt de sortida i el preu será a partir de 2€, que és lo que val la gorra especial per participar a la Festa del Cel.

Organitza: Lliga contra el càncer.

¡¡¡NO PODEM FALTAR!!!

Etiquetas: , ,

3 Comments:

At 9/12/2008 9:52 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!

ànim a tothom per anar-hi!! i lo dia acompanya que no tindrem calor!!!

Ahir la representació jesusenca va dixa bona petjada a Falset!!! la matinada va valdre la pena!!

Moltsbes!!!

 
At 9/12/2008 3:05 p. m., Blogger krusty said...

Aixó dl temps sempre és molt relatiu!! ahir feia bon temps xl matí?? x als q volien anar a la platja MB!! pro x als q corriem molta calor!! x la tarde va fer bon temps?? x als de la platja no!! pro x als rovelloneros i per als arbres molt bo!!! avui fa bon temps?? x als surferos de Putíssima mare!! per a les olives mal q cauen totes!! sigue com sigue esta tarde 0 graus!! ni fred ni calor!! i tothom a caminar!!

i ja no parlessem del temps real i del temps viscut!! pregunta de filosofia de la selectivitat de l'any 1995!! té tela...

 
At 9/12/2008 3:09 p. m., Blogger krusty said...

2na Cursa de Falset!! com sempre, hi ha qui va fer més bon paper que els altres!! de moment abans de les croniques, fotos, classificacions, comentaris, opinions, reflexions, etc...
Titular esquemátic de cada un dels "runners" rollo (Javi no va vindre!! va fer tard!!) 1X1 de l'Sport:

Gerard: desconegut
José: impressionant
Manel: in crescendo
Pere: conservador
Isidro: bon debutant
Pitxo: sorprés

i quan sigue l'hora...més!!

 

Publicar un comentario

<< Home