http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LA PÈRGOLA: NOU PROGRAMA DE RADIO A JESÚS

martes, septiembre 30, 2008

LA PÈRGOLA: NOU PROGRAMA DE RADIO A JESÚS

Alguns ja ho sabeu!! heu parat l'orella a alguna conversa aliena (el octavo pasajero) a la terrassa de la Lluna o al mercat, o simplement ho heu llegit a l'Informatiu Jesusenc.

Realitzarem setmanalment un programa de ràdio que serà gravat íntegrament a Jesús i emés en antena per Ràdio Tortosa.

La Pèrgola: És una nova iniciativa per tal d'optimitzar les nombroses notícies, informacions, activiats socials, culturals, esportives, etc... etc... que van sorgint i succeïnt al nostre poble i rodalies.

Aquesta proposta, sorgida des d’un grup de joves emprenedors del nostre poble, compta amb la col.laboració de l’EMD de Jesús, però necessita obligatòriament la col.laboració, participació i suport de les entitats i associacions del nostre poble, així com també de tots aquells que vulguin col·laborar. Teniu una possibilitat oberta, independent i propera de difondre les vostres activitats, inquietuds i propostes.

L’equip del programa està format per Albert Melero com a director i presentador, Ester Besolí, Eusebi Morcillo, Jesús Cid, Pere Panisello Tafalla i David Rodríguez. A més de comptar amb altres col·laboradors.

Aquest equip treballarà de manera totalment desinteressada (que quede clar!! eh!!) per oferir un servei que Jesús ara mateix no té.

La dinàmica de col·laboració amb les entitats per tal de poder conèixer les seves propostes serà per Tlf de l’E.M.D. 977 50 07 35
o per Correu del programa: lapergola08@hotmail.com

L’Equip del programa es posarà en contacte amb les entitats el més aviat possible i esperem que feu ús d’aquesta iniciativa que de ben segur serà de l’agrat de tothom (o això esperem...)

L’acte de presentació pública d’aquesta iniciativa tindrà lloc el proper dijous 3 d’octubre a les 20:00h a la Sala Jordi Brull. Después hi haurà un refrigeri per a tots los assistents!!

I per als més noctàmbuls celebrarem el naixement a la Lluna de Jesús el mateix dijous a les 23:00h amb l'actuació de l’Eric Vinaixa líder del grup "Rodamons" que ha estat el compositor de la banda musical del programa. A més, hi haurà cava i pica-pica (avant!!) per a tothom!! Jo no m'ho perdria!! I tots els actes són gratuïts!!

Us esperem a tots.

Blog del programa i més info: http://www.lapergola08.blogspot.com/

Etiquetas:

7 Comments:

At 9/30/2008 3:25 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

Necessitarem que tothom ens envie coses, idees, opinions, keixes... així donarem veu a tothom. Volem que sigue una eïna de TOTS!!

 
At 10/01/2008 11:41 a. m., Blogger Clara Curto Codorniu said...

Hola a tots!
Us felicito per la iniciativa.

Des del Punt@Jove us enviarem informació per que pugueu informar de les activitats culturals que tenim programades. Ja ens posarem en contacte.

Que tinguesseu molta sort i enhorabona!

Lo que no es faci a n'este poble...

 
At 10/01/2008 12:58 p. m., Blogger krusty said...

Molt bé Punt Jove!! esta és la filosofia!! anar rebent informació i transmitir-la a tothom!!
Merci!!

 
At 10/01/2008 3:39 p. m., Blogger Pingu said...

Xec d'on treus el temps? els teus dies tenen 24h? només em resta felicitar-vos a tot el grup i MOLTA SORT!!

PD: bones festes i ens veiem a la tornada!!

agur

 
At 10/01/2008 3:41 p. m., Blogger Pingu said...

Com idea, que a lo millor ja la tenieu!! jeej. Podrieu penjar els podcast del programa, així els que no ho poguem seguir en directe, o escoltarem quan podrem!!

agur.

 
At 10/01/2008 5:01 p. m., Blogger krusty said...

Pregúnta-li a la Srta q qualsevol dia d'estos me fotrà fora de casa!! me dirà: "Total!! xl q estàs!!!" i tindrà raó!! ;) pro és q no me sé estar sense fer res!!
A BCN encara aprofitava més lo dia, ja q dormia unes 6 horetes i ara ne dormo casi 8!! o sigue q en cas d'apuro encara puc escurçar la nit!!
Lo dels postcasts suposo q ho intentarem! i ho posarem al blog de la pèrgola!!

 
At 10/01/2008 5:57 p. m., Blogger krusty said...

Un altre acte dels q us parlarem més avant!!

http://www.emdjesus.cat/acte.php?id=51&idioma=1

 

Publicar un comentario

<< Home