http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: NO VAM ANAR A UNA!!

lunes, septiembre 28, 2009

NO VAM ANAR A UNA!!

Malgrat fer el millor temps de les rondes classificatòries, la Muleta de Jesús queda 4rta en la gran final que s'emporta Sant Llatzer amb arribada "foto-finish" junt amb Campredó.

La tarde començava bé. Molt bé!! Molt d'ambient al voltant del riu. Gran Festa al voltant de l'Ebre que organitza lo Club de REM!! Molt xula!! Com sempre, molts jesusencs que volien vore com mos tornàvem a emportar la "senyera" (Agrair, evidentment, la seua gran afluència i el seu calor). Al principi vam cumplir les aspectatives, surtint en la primera ronda de classificació quedant 1rs, pocs segons per davant de Sant Llàtzer (que a les postrimeries s'emportaria la senyera). Les diferents fases classificatòries es van anat succeïnt sense que cap embarcació pugués baixar dels nostres 3 min 11 seg. Arribàvem a la Gran Final en lo millor temps, per tant, se podria dir que erem los favorits. I qui sap si això en lo subconscient mos va afectar, pensant que ja estava tot fet i no mos vam entregar com deuriem!!

Favorits?? Però res més lluny de la realitat!! La final va ser un autèntic desastre per a natros!! Sumant-se errors rera errors!! Vinga!! dale!! Per a començar ja vam arrancar lentos, sense fer la sortida que sempre feiem: explosiva. A la 1ra virolla mos vam allunyar molt de la boia, después va costar tornar a arrencar!! Ja anàvem en desaventatja. Voliem fer palades ràpides i la majoria no agafaven aigua. Altres que agafaven aigua no podien seguir lo ritme massa ràpid dels que li "pegaven" a l'aire!! Lo que donà com a resultat uns cops conjunts de rems!! a la sortida de la 2na boia, en vista de que ja no podiem optar a res, pràcticament se va dixar de remar!! En definitiva, 4rta posició (en un temps de més de 30 segons pitjor que a les classificatòries) i en la sensació d'haver pogut fer algo més. Personalment continúo pensant que som los millors, però no només s'ha de ser sinó que s'ha de demostrar. I certa cura d'humiltat tampoc va mal!!
Només queda felicitar a Sant Llàtzer per l'esplèndid carreron, guanyant en contra-corrent a la recta final i en foto-finish a Campredó. La 3ra posició se la va emportar l'Horta de Pimpí (2ns l'any anterior).

I també Agrair efusivament al Club de Rem de Tortosa (en especial a Pla), que un any més mos ha dixat les seues instal·lacions i infrastructures per a poder participar d'una festa que s'hauria de convertir en un clàssic del nostre Riu.

Altres entrades del REM 2008:
Inicis dels entrenaments

Recta Final

Jesús Conquista l'Ebre

FOTOS REM 2008#

Etiquetas: