http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SORTIDA en PIRAGUA pels CANALS de MONT CARO

miércoles, junio 04, 2008

SORTIDA en PIRAGUA pels CANALS de MONT CARO

Dissabte passat vam fer una sortideta pels Ports de Tortosa-Beseït.
L'entreno comptava amb molts alicients o cares "noves": lo Pulveritzador (que li feia temor matinar) i la inclusió de 2 "debutants" a la muntanya (lo cunyat i Sir David), junt amb Gerard i un servidor. Vam mirar al cel amenaçador dels Ports i després de deliberar seriosament si posavem en pràctica lo plan "B" (fer un campionat de guinyot i foter-mos hasta el cul de Patxarans) vam optar per l'opció més saludable: al Port feien falta més "cabretes".
Després d'un inici amb els dubtes lògics dels debutants vam agafar un trote alegre! i acte seguit ja vam agafar la "barca"!! Un cop vam arribar a la font de la Llagosta lo diluvi que mos va caure damunt va ser digne del sofert per Noé o propi de les millors missions bèliques cinematogràfiques!! Lo cel se va ennegrir de tal manera i va baixar una boira tan densa que a la pujada als Pallers no es veia res a menos de 15 metros. L'experiència d'estar més d'un hora corrent amb un aiguat de 1000 dimonis, sense vore massa, en vent amb ratxes considerables, patint per no relliscar en un circuit molt perillós degut a la climatologia, va fer que la recompensa personal dels participants fou major!! "Sin riesgo no hay gloria!!".

La ruta que vam seguir va ser: pista de cova avellanes, font de cova avellanes, pujada al marturi, font del marturi, pujada del embarronat, tres pins , font de la llagosta, pista de casetes velles, cova del vidre, pallers i baixada de pallers.
Al final 2hores 38 min i uns 17 km de ruta.
Les notes positives van ser moltes: entreno a la natura, nous adeptes que repetiran segur, condicions extremes per forçar més la màquina, comprovar que hi ha parts del cos humà que funcionen independentment de la resta (pensava que només passava en lo pene, però també pot passar en los dits dels peus. Ah Manel??), la sessió Dj Fitxi de la tornada, la cervesa a la Perla...la negativa personal l'esguinç de turmell en el tram final. Esperem estar totalment recuperats per a la Nocturna (21 juny).
Ah!! Les fotos són fetes sobre les 11 del matí!! No penseseu que són de cara a la nit!!

Etiquetas: , , ,

3 Comments:

At 6/04/2008 3:47 p. m., Blogger Pingu said...

Hi ha una cosa que no em quadra, l'última foto?? pitxo??

abur

 
At 6/04/2008 3:47 p. m., Blogger Pingu said...

Este comentario ha sido eliminado por el autor.

 
At 6/04/2008 4:00 p. m., Blogger krusty said...

Lo tio no és tonto!! a corre no ve pro al vermut si!! jeje!! ;)
estava carregat dels bessons i mos vam trobar a l'arribar!!

ABUR!!

 

Publicar un comentario

<< Home