http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ENQUESTA per a TRIAR lo NOM de l'EQUIP de CÓRRER

viernes, mayo 16, 2008

ENQUESTA per a TRIAR lo NOM de l'EQUIP de CÓRRER

Fa dies us comentava que la família corredora anava creixent i no sol això, sinó que teniem alguna idea (poc original, però resultona) per estandaritzar lo grup i/o donar-li més ressó mediàtic. Ara que ja tenim l'equipació, un "pedazo" equipatge!! llàstima que fallen los corredors!! o casi tots!, és hora de començar a pensar seriosament en lo nom de l'equip per serigrafiar-lo junt amb l'escut del nostre poble!! Per això vos demano ajuda: "HELP!!! AYUDAME!!" Només heu de clickar a l'enquesta de la vostra dreta el nom que més us agrada!! tant fàcil com fer un "click"!! Si algú té alguna idea millor que me l'envie a somlosquesom@gmail.com o al meu email personal que molts ja sabeu sobradament!! La vostra ajuda és molt necessària!!

Més avant ja farem una nota pública amb roda de premsa, prec de dubtes i preguntes, etc.

Etiquetas: ,

2 Comments:

At 5/16/2008 8:54 p. m., Anonymous Anónimo said...

Que puça tambe es de Jesus, que surt a la afoto, o es per prestancia?.

 
At 5/19/2008 9:15 a. m., Blogger krusty said...

És per oportunisme!! mos vam fer la foto junts a la 1ra marató dels "jesusencs"!! l'hauria pogut "borrar" pro me va fer PEREsa!! ja ser q és roquetero...pro q hem de fer???
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home